reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
puchatko - gratuluję :tak: współczuję sytuacji - my chociaż wyszliśmy na swoje 47 m2 i chociaż jest ciężko to dajemy radę sami z pomocą finansową rodziców :tak:

Esch - czy ja dobrze widzę i mogę złożyć gratulacje czy za wcześnie? :laugh2:

Pozwolili mi spłacać w ratach i złożę ten wniosek o zapomogę nie będę się certolić skoro dziekan chce mi go podpisać :tak:

Dziewczyny cieszę się waszym szczęściem i czekam aż moje drugie się ziści. Na razie jadę na plasterkach więc nie mam możliwości "wpadki" bo Marcin by zauważył brak plastrów przez trzy tygodnie. Czekam więc aż wyjdziemy z dołka finansowego i pójdę do pracy a Karola do przedszkola.

Mam nadzieję że mogę raz na jakiś czas do was zajrzeć? :sorry:;-)

Sol dzięki:tak:ja nadal w szoku ale choć niespodziewane to szczęście wielkie:tak:a co do braku możliwości na plasterkach taki brak możliwości u mojej kuzynki ma na imię Hania i skończył 10 miesięcy:-D:-D
Madziujka dziękuje:tak:

Sol Kochana dobrze widzisz!!! :tak: Betka dzis wyszla 235.... no i mam nadzieje ze teraz bedzie z dnia na dzien coraz wyzsza :tak:
Mam nadzieję że mogę raz na jakiś czas do was zajrzeć? :sorry:;-)
O co Ty pytasz?? UDam ze tego pytania nie widzialam a Ciebie tutaj czesciej zobaczymy :-D

Puchatka - gratuluję--pamiętam że z pierwszym dzieciątkiem nie było łatwo a tu taka niespodzianka:-)

Esch- jeszcze raz gratuluję tak wysokiej bety w takim dniu cyklu. dbaj o siebie - a basen ozonowany?czy chlorowany?trzeba uważać na ewentualną chlamydię :-) no chyba ,ze masz pewność co do czystości tego basenu.....ja to taka przewrażliwiona jestem ..........

Madziujko
- :-D:-) co u Cudka :-)

Anusienka no wlasnie sie zastanawiam co z basenem dlaje zrobic bo karnet mam do konca stycznia. A nawet nie wiem jaka jest woda na tym basenie.... teraz bede miala myslenice... Kurcze ale musze sie jakos ruszac bo inaczej to obrosne w tluszczyk!

Esch AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! gratulacje i trzymam kciuki żeby betka ślicznie rosła!!!!:-):-):-):-)

reklama
Nowe fasolki widzę :-)

Puchatko, gratuluję Niespodzianki :-)

Esch, i tutaj powiem jak bardzo cieszę się Twoją ciążą :tak:

Anusieńko, jak synek? Co u Ciebie kochana wogóle???

Do góry