reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witajcie,
Ja dzis od samego rana pelna energii... pewnie jutro bedzie dzien spania :szok::tak::-D

Esch jak narazie??;-) rośnie i póki co jeszcze sporo czasu rosnąć będzie ;-)
Madziujka ja ciagle mam jakies obawy czy aby na pewno wszystko jest ok.... i tylko stad to moje okreslenie :-(

Sol w siweta mam zamiar poleniuchowac a przed swietami planuje tylko poscierac kurze i mopem zetrzec podloge a maz poodkurza. No i okna obiecal razem z moja siostra umyc... a ja bede stala i Nimi dyrygowala :-D:-)
A jak tam sprawy Twojego socjalnego? Masz szanse na kase przed swietami?

Pandorka alez Ci zazdroszcze ze juz za chwilke bedziesz miala swoje Malenstow w ramionach... a ja musze do sierpnia czekac :szok:

Ivi czyzbys chciala dotrzymac mi towarzystwa na bb o 6 rano??:-D:-)

Ostatnia edycja:
Eschenbach masz rację: dyryguj i rządź twardą ręką:tak::-)
Ja głupia jak byłam w ciąży to odkurzałam, sprzątałam i myłam okna.Może to też się przyczyniło do utraty dziecka:-(Ciąża to nie choroba ale niestety już teraz wiem,że priorytet.
Es nogi do góry i odpoczynek:tak:

Esch - to miłego dyrygowania. Stypendia naukowe już wpłynęły a o zapomogę komisja się zbierze dopiero w styczniu jak doniosę resztę papierów. Koszmar. A na socjalkę się nie łapię w widełki :-( o 5 zł na osobę za dużo.

pandorka a ja nie wiem czemu ale wróżę ci 15 lutego :sorry: albo 23 :-p zobaczymy jak urodzisz kto miał rację :laugh2:

A ja właśnie położyłam Karolę do łóżeczka - jak na razie nie woła za mną - może sama uśnie? :sorry: Już miałam dość jej usypiania więc położyłam ją do łóżka i powiedziałam że jestem w pokoju obok. A że klepię w klawiaturę to mnie słyszy i jeszcze nie woła. Jeny jakbym chciała żeby nauczyła się sama zasypiać - mój kręgosłup już długo nie wytrzyma :zawstydzona/y:

W ten wigilijny dzień zaśnieżony,
kiedy w kościele biją dzwony,
a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,
moje życzenia płyną do Ciebie.
Hmmm... a jakie mam Wam złożyć życzenia,
by warte były Waszego westchnienia?
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,
dużo uśmiechu, wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjaznych w Waszym życiu zdarzeń.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień,
odsunie na zawsze Wasze troski w cień.
I niech się śmieje do Was świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat.​

reklama
Do góry