reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Witajcie,
Ja dzis od samego rana pelna energii... pewnie jutro bedzie dzien spania :szok::tak::-D

Esch jak narazie??;-) rośnie i póki co jeszcze sporo czasu rosnąć będzie ;-)
Madziujka ja ciagle mam jakies obawy czy aby na pewno wszystko jest ok.... i tylko stad to moje okreslenie :-(

Sol w siweta mam zamiar poleniuchowac a przed swietami planuje tylko poscierac kurze i mopem zetrzec podloge a maz poodkurza. No i okna obiecal razem z moja siostra umyc... a ja bede stala i Nimi dyrygowala :-D:-)
A jak tam sprawy Twojego socjalnego? Masz szanse na kase przed swietami?

Pandorka alez Ci zazdroszcze ze juz za chwilke bedziesz miala swoje Malenstow w ramionach... a ja musze do sierpnia czekac :szok:

Ivi czyzbys chciala dotrzymac mi towarzystwa na bb o 6 rano??:-D:-)

Ostatnia edycja:
Eschenbach masz rację: dyryguj i rządź twardą ręką:tak::-)
Ja głupia jak byłam w ciąży to odkurzałam, sprzątałam i myłam okna.Może to też się przyczyniło do utraty dziecka:-(Ciąża to nie choroba ale niestety już teraz wiem,że priorytet.
Es nogi do góry i odpoczynek:tak:

Esch - to miłego dyrygowania. Stypendia naukowe już wpłynęły a o zapomogę komisja się zbierze dopiero w styczniu jak doniosę resztę papierów. Koszmar. A na socjalkę się nie łapię w widełki :-( o 5 zł na osobę za dużo.

pandorka a ja nie wiem czemu ale wróżę ci 15 lutego :sorry: albo 23 :-p zobaczymy jak urodzisz kto miał rację :laugh2:

A ja właśnie położyłam Karolę do łóżeczka - jak na razie nie woła za mną - może sama uśnie? :sorry: Już miałam dość jej usypiania więc położyłam ją do łóżka i powiedziałam że jestem w pokoju obok. A że klepię w klawiaturę to mnie słyszy i jeszcze nie woła. Jeny jakbym chciała żeby nauczyła się sama zasypiać - mój kręgosłup już długo nie wytrzyma :zawstydzona/y:

W ten wigilijny dzień zaśnieżony,
kiedy w kościele biją dzwony,
a pierwsza gwiazdka błyska na niebie,
moje życzenia płyną do Ciebie.
Hmmm... a jakie mam Wam złożyć życzenia,
by warte były Waszego westchnienia?
Sukcesów w życiu, ciepła w miłości,
dużo uśmiechu, wiele radości.
Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń,
samych przyjaznych w Waszym życiu zdarzeń.
Niech ten wyjątkowy w roku dzień,
odsunie na zawsze Wasze troski w cień.
I niech się śmieje do Was świat,
blaskiem szczęśliwych i długich lat.​

reklama
Do góry