reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
dzięki kochane :)) dla mnie to nadal jest szokiem :) na razie dwa razy dziennie biorę luteinę, bo lekko plamiłam, ale dziś już jest ok :) i czuję się rewelacyjnie tylko co parę godzin muszę się odrobinę przespać:-D

malaga - to się nazywa prawdziwa wpadka kontrolowana:-D:-D ;)

Chyba jeszcze sie nie witalam na tym watku
a015.gif
wiec pozwolcie ,ze to zrobie :-)
O dzidzie staramy sie juz od ponad 5 lat z zadnym skutkiem jak na razie
d015.gif
. Ale ze " nadzieja jest nieodłącznym elementem życia" To jej nie trace :-)

Pozdrawiam was wszystkie ,a IVI serdecznie gratuluje
m015.gif

Witajcie,

Wlasnie wrocilam do domku.... ale dzis duzo znajomych spotkalam!!!! Tyle spotkan mnie czeka ze hoho :szok:

Puchatka dzieki za przytulaska.... tylko to mi na razie zostalo :-(

Malaga oj chyba jutro na obiad fasoleczke zrobie :tak:

Eschenbach ja bardzo wierzę że i Tobie się uda ale Ty czekasz na bardzo bardzo wyjątkowego maluszka i dlatego trwa to tak strasznie długo:tak:bo jak się stara o maluszka to wydaje się że cały świat jest w ciąży że wszyscy mają dzieci tylko nie Ty ale bardzo mocno trzymam kciuki żeby i Tobie zaświeciło słoneczko gwarancji dać niestety nie mogę ale mocno trzymam te kciuki mam głęboką nadzieje :tak::tak::tak::tak:

Dobry :-)

Puchatko...pieknie to wszystko ujęłaś :tak:

Esch...i ja mocno zacikskam kciuki za was...z całego serca życzę ci dzieciątka pod serduszkiem :happy:

Ivi...bardzo twarzowy suwaczek...pasuje do ciebie jak ulał ;-):-):-D

Ja dziś koło południa wybywam z pracy....biorę sobie pół dnia urlopu :-p

Esch - a ja czekam na Ciebie na grudniówkach lub na styczniówkach :) i wierzę że niedługo bociany będą latały nad Twoim domem! (2 tygodnie temu nad naszym latały aż 4!! :D )

monika3 - ale czy to aby nie sen? nie wierzę w to tak do końca:-D a jeszcze 2 tygodnie do usg! :-(

Witajcie,

W pracy dzis luzy, zostalam juz sama i musze wysiedziec jakos do 16.

Puchatka dziekuje za kciuki:tak:

Monika :-)

Ivi bocianow nad naszym blokiem nie widzialam ale jak wracalam od tesciow w swieta to kilka bocianow siedzacych w gniazdach widzialam.
Czekam na swieze fluidki od Ciebie:tak: (moze one pomoga)
A grudzien to calkiem ladna data (moje urodzinki ;-)).

reklama
Jarzebinko 18 tydzień łół!!!! Jak sie czujesz

dziękuję ... czuję sie ok, najpierw 3 misiące mdłości, cieszyłam sie jak minęły, a teraz zgaga, cóż urok ....... :tak: ale 27 może poznam już płec ...... oby ....... :tak:

IVI, wielkie gratulacje ........ :tak::-D:tak:

a ja witam z ulopu, przed zmianami w pracy zrobiłam sobie wolne, więc odpoczywam i relaksuje się u rodziców na wsi :tak: pełen luzik mamusia gotuje, rodzeństwo zajmuje sie małym, a ja tylko wystawiam buzię do słoneczka :tak:

Do góry