reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Witam

kurcze nie wiem czy mnie ktos tu jeszcze pamieta (oprócz dziewczyn które pamietają :-D) , wieki tu nie pisałam :sorry:

Ivi nie wariuj kochana ... przeciez Ty wiesz, my wiemy, że bedzie w porzadku :-)

Lapis ale z ten czas leci ... dopiero lecieliście a tu juz prawie wracacie :eek:

Sol :-) ... gratuluje 4+ :tak:

Malaga ale mi smaka tymi fasolkami zrobilas :sorry: ... normalnie nastepnym razem wbije sie na obiad do Ciebie :-D;-)

Jarzębinko to juz niebawem moze poznasz plec :-) ... suuper :tak:

i milego dnia :-)

reklama
moniqa - gdyby test wyszedł wyraźniejszy niż poprzednio, przestałabym się martwić :) ale nie wyszedł.. więc wolę być spokojna :tak:;-)

Moniqa - hmmm... coś tam pamiętam ale jakoś słabo :-p:laugh2::laugh2::laugh2: Co tam u ciebie? Jak tam Dawidek rośnie? A ja sobie gratuluje średniej z 5 semestrów = 4.5 :laugh2:

Ivi - ja nie trzymam bo wiem że wszystko będzie ok :tak::tak::tak: (no dobra, trzymam:-p) a wyrazistością testów się nie przejmuj mi II wyszła za drugim razem bledsza niż za pierwszym a betka o 1000 wyższa :tak:

A ja się właśnie męczę bo w poniedziałek byłam na 6 a wczoraj na 8 min na solarium i wczoraj przesadziłam i jestem poparzona odrobinę - boli pierońsko :no: szczególnie pod kolanami jest nieprzyjemnie bo ciężko mi je zginać :szok:
Moje dziecię szaleje po całym domu - uczy się biegać co w przedpokoju kończy się upadkiem bo nie ma tam dywanu tylko panele :-p:rofl2:Idę kończyć obiad i spadam do dentysty :crazy:

Nareszcie mam swój stary nick :laugh2::tak::laugh2::tak::laugh2::tak::laugh2::tak::laugh2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej, od jakiegoś czasu z moim partnerem staramy się o dzieciątko, robiłam już dwa testy wyszły negatywnie ale było to chyba za szybko. W poniedziałek miałam dostać @ i do dziś nic, bolą mnie piersi, jajniki.. zrobiłam przed chwilką test i są dwie kreski...!! z tym że ta druga (ta ważniejsza) jest bardzo blada, mam wierzyć temu testowi czy wykonać go lepiej jeszcze raz ale z rana?? pomóżcie! w duchu się cieszę, ale z drugiej strony podejrzewam, że test mógł się pomylić!! co Wy na to?

hej, od jakiegoś czasu z moim partnerem staramy się o dzieciątko, robiłam już dwa testy wyszły negatywnie ale było to chyba za szybko. W poniedziałek miałam dostać @ i do dziś nic, bolą mnie piersi, jajniki.. zrobiłam przed chwilką test i są dwie kreski...!! z tym że ta druga (ta ważniejsza) jest bardzo blada, mam wierzyć temu testowi czy wykonać go lepiej jeszcze raz ale z rana?? pomóżcie! w duchu się cieszę, ale z drugiej strony podejrzewam, że test mógł się pomylić!! co Wy na to?
Jeżeli jest druga kreska to znaczy że jesteś w ciąży! Powtórz test z porannego moczu albo idź na bete (badanie z krwi). Gratuluję i pozdrawiam

reklama
no jest ta druga kreska, ale jest bardzo blada !! to nie ma znaczenia czy blada czy wyraźna?? ważne, że jest??!!
kurczę ale się cieszę!!!

Do góry