reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Ivi - gratulacje !!!

Eschenbach - jak pójdziemy to się dowiemy - na czerwiec, ale to tylko formalność (chociaż od dziecka marzyłam o kościelnym) będzie tylko rodzina i przyjaciele a potem prawdopodobnie zrobimy sobie wieczór w klubie ze znajomymi.

malaga - nijak poszło - pisałam na pół godziny przed zajęciami :-p:laugh2: ale 4+ jest :laugh2:

Jeny - byłam w sobotę na panieńskim koleżanki. Wzięłyśmy 0,7 na 4 osoby a potem poprawiłam drinkiem. I jak w domu po jednym piwku już mi wesolutko i w nogi idzie tak o 3.30 wróciłam do domu - byłam trzeźwa jak niemowle :rofl2: Ale szalałyśmy na parkiecie równo - już 4 lata się tak dobrze nie bawiłam :baffled::laugh2::rofl2: wyszalałam się jak dawno temu :tak: A w sobote idę na jej wesele :laugh2:
Mąż mi wykupił karnet na solarium żeby mi poprawić nastrój i dzisiaj byłam pierwszy raz - odprężona wyszłam stamtąd i jakaś taka ... boskie uczucie :-p Mila odmiana po wizycie u dentysty :-p:laugh2:
A miałam rozmowę na temat drugiego dziecka - na pewno będzie ale kiedy ... to czas pokaże, ale mam nadzieję że mogę tu do was zaglądać :sorry:

Dobrej nocki życzę ;-)

reklama
witam i tu

Lapis juz wracacie? jak to zleciało!!! Juz doczekać sie relacji nie mogę :-)

Esch grudzień jest super ..trzymam kciuki!!!

witam Was:-)
jestem tu nowa ale ten wątek pasuje do mnie jak ulał,ciagle mam nadzieje
mam 32 lata,jestem po 3 stratach i staramy sie o maluszka
widzę tu kolezanki z innych wątków;-)
mysle,że tu kazda niezaleznie od rodzaju problemów z jakim sie boryka znajdzie nadzieje

i każda bez wyjątku zostanie mamusią!!
ola15 witaj :)) krótkich staranek i szybkeigo przesyłania fluidków!!

Esch - ja fluidki porozsyłam jak powtórzę betę, bo na razie to wszystko dla mnie mało realne jest ;-)

Witajcie!!!

Siedze w pracy i zasypiam od samego rana :szok::szok::szok:

Jarzebinka ale zazdroszcze Ci urlopu :-(

Sol to udanej zabawy w sobote zycze :tak:

Lapis wszystko co dobre niestety za szybko sie konczy :-( ale z drugiej strony to nie ma jak ww wlasnym domku :tak:

Ola witaj :-)

Ivi a kiedy betke powtarzasz?? bo ja z utesknieniem czekam na te fluidki..... dawno zadnych nie bylo na watku ;-)

Malaga z fasolki nic nie wyszlo bo sie okazalo ze nie mialam fasolki w domu.... a jak pojechalam do sklepu to zamiast fasolki wzielma krokiety i na obiad byly krokiety z barszczem

Esch - dzisiaj byłam na pobraniu krwi, wyniki po 16..

dziewczyny błagam trzymajcie kciuki żeby wszystko było dobrze i betka odpowiednio wyższa od piątkowej... przyznaję bez bicia że trochę umieram ze strachu ;-);-)

reklama
Do góry