reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

malaga - nie ma to jak stara ekipa :-D

Elżbietko - trzeba więcej chodzić po schodach :tak: chociaż czasami jak wracam z Karolą ze spaceru to mamy problem z doczłapaniem na nasze 1-wsze piętro :sorry:

Ivi - jak ustalimy termin - powinien być w tą niedziele, ale chyba będzie w czerwcu, ale na razie nie wiem którego, nie robimy żadnej impry po bo była po cywilnym, teraz to tylko formalność żeby uzupełnić metrykę Karoli. Skoro już się zdecydowałam ochrzcić i wziąć komunię i bierzmowanie to i ślub by się przydał :-p Mam nadzieję że przymiarka była udana, ja się zastanawiam jak teraz będę wyglądać w mojej sukni.

Eschenbach - już nie boli :tak::-D:tak: miałam zębiaka - taki malutki ząbek w kanale i dlatego nie zatruł się jeden kanał i bolało jak diabli. Ale już jest ok. A dalej czekam na drugą dwójkę Karoli i już coś długo nie chce wyjść koza.

A u nas powoli, byliśmy dzisiaj ustalić termin ślubu kościelnego ale kancelaria dzisiaj nieczynna. Karola żywe srebro lata po domu jak wariat. Byliśmy z nią niedawno na bilansie i szczepieniu na meningokoki. Karola ma 80 wzrostu i waży 11,8 kg. Kiedy ona tak urosła :eek::sorry: Biega po domu więc trzeba ciągle za nią patrzeć. Gada jak najęta i czasami chciałabym żeby była ciut cichsza. Ja chyba zgłupiałam że zachciewa mi się drugiego, ale ... eee... może nie zgłupieje :laugh2:

reklama
sukienka cudna!! :):):) jestem pod ogromnym wrażeniem :):):)

Eschenbach - ja się też o pierwsze dopiero będę starać :) obyś mnie wyprzedziła :-):-)

Witam :-) Pobudkaaaaa !!! :confused2:

Ivi....nie ma jak piekna i zadowolona przyszła panna młoda :tak:

Esch....mam nadzieję że jednak uda ci sie zmienic prace!

Słoneczko świeci ale zimno jest okropnie....

Spadam popracować troche :sorry:

dzień dobry :tak:
ja zaczynam kolejny dzień walki z sobą jak nie zamordować teściowej :eek:
miłego dnia kobietki i dzieciaczki małe i duże :tak::tak:
Eschenbach mam ogromny sentyment do staraczek i podoba mi się tytuł tego wątku i staram się tego trzymać na codzień :tak::tak:a za Ciebie nieustannie mocno trzymam kciuki:tak::tak:

Witam się po pracy :D

Piotruś wyspacerował się z babcią, więc teraz odpoczywamy w domu ;) Potem pewnie jeszcze wyjdziemy :) Zabieram się za gotowanie fasolki po bretońsku.. mniam :D Taką miałam ochotę od dawna.. :D

ivi - cieszę się :D Szkoda, że nie możesz pokazać sukienki.. ;))

Eschenbach - spacerek był baaardzo udany ;))

sol - :D

Puchatko - trzymam kciuki ;)))

Pozdrawiam wszystkie staraczki "stare" i "nowe" :D

Miłego dnia :D

i ja witam .......:-)

chociaż ostatnio na komputer coraz mniej czasu a co za tym idzie i BB, niestety :no: od pierwszego maja zmieniam stanowisko i miejsce pracy ( pracodawca pozostaje bez zmian) więc obowiązki z końcówką sa męczące, tyle spraw do załatwienia, a czasu tak mało, a jeszcze problem z nastepca, więc ..... :no:

a popołudnia ostatnio zajmują wyjścia na plac zabaw :tak: i potem już wieczorek i odpoczynek i laptopa nie chce sie odpalać ...... :tak:

a pogoda śliczna :cool2::cool2::cool2:

i mnie sentyment tu ściągnął;-)

Malaga nic sie nie bój to najważniejsze zaufaj..wszystko będzie dobrze!!!

Jarzebinko 18 tydzień łół!!!! Jak sie czujesz?

Puchatko u Was roczek już tuż tuż;-)

pozdrawiam

reklama
Hejka wszystkim :tak:

My po spacerku, Karola usnęła pod domem i teraz śpi w łóżeczku.Ja jestem padnięta po takim spacerku. A dodatkowo mam napisać na jutro program i sprawozdanie na ok 8 stron. Facet chyba zgłupiał, bo na ten temat da się max 3 strony napisać.
Hehe - Karola mi się właśnie obudziła i już łobuzuje. I chyba ma zły humor więc spadam :sorry::baffled:

Do góry