reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Esch, a co robisz w pracy?

ivi, twoje staranka coraz bliżej :-) - niedługo będziemy kibicowac!

moja @ nie wiadomo gdzie sie podziała:confused2:. według mojego progremu do obserwacji cyklu mam juz 3 raz owulację w tym cyklu:sorry::baffled:. a po drugie wllegrowe testy już mi się kończą:eek::sorry:

Ivi - my też niedługo bierzemy ślub - kościelny i pewnie po nim zaczniemy kolejne staranka. Stara ekipa znowu w akcji :-D:-D:-D
Ja tylko muszę szybko porobić badania bo mój kręgosłup jest w kiepskim stanie a druga ciąża mogła by go dobić :-(

Uciekam do dentysty bo po Karoli strasznie mi zęby poszły. Byłam w zeszły czwartek - zatruła mi zęba tak że boli mnie cały czas i dzisiaj idę na dotrucie bo już dłużej nie wytrzyma mi wątroba na przeciwbólowych :no: A muszę iść z Karolą bo nie mam jej z kim zostawić bo teściowa w pracy, mama w pracy, mąż w pracy.

Ivi, Eschenbach, Elu, sreberko, monika3 - miłego dnia kobitki :tak:

Witajcie :D

No fajnie, że się stara ekipa zbiera tutaj znowu :))

Ładna pogoda dziś, ja już po pracy, więc wybywamy z Piotrusiem :))

Miłego dnia dziewczyny :)

sol - kiedy kościelny bierzecie??

dziewczyny ja dziś mam pierwszą przymiarkę mojej sukni ślubnej :-D:-D:-D:-Dnie mogę się doczekać!! :-):-):-)

kurcze fajnie tak zajrzeć i zobaczyć jak ten wątek znowu żyje :tak::tak:ja zajrzałam z życzeniami poświątecznymi co by troszkę ciepła i radości zostało w codzienności:-)
Elżbietko dziękuje za informacje o chicco ale w końcu zdecydowałam się na zoopera hula niunia zadowolona i ja też:tak::tak:

reklama
Dotarlam do domku i mam wszystkiego dosc.... coraz bardziej utwierdzam sie ze ta praca jest beznadziejna!!!

Ivi no tak.... Wy bedziecie strac sie juz o dugiego brzdaca a ja dalej walcze o pierwsze :-(

Monika, Elzbietka pracuje w sekretariacie w panstwowej firmie (instytucja kultury)... na poczaku bylo ok... ale teraz jest masakra..... i jest coraz gorzej :wściekła/y:
Niestety teraz jest zly okres na zmiane pracy i niewiele ogloszen wogole znajduje... :-(

Shir jak tam zabki??

Puchatka milo Cie tu widziec :tak:

Malaga mam nadzieje ze spacerek sie udal :-)

Do góry