reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Dzien Dobry poswiatecznie ;-)

Jak Wam minely swieta?? Ja jestem tak objedzona ze dzis nie moglam nawet do ust wziasc sniadania.... A jak widze jedzenie to juz mi jest niedobrze :-D

i ja witam poświątecznie ..... :tak:

i jakoś nie jestem przejedzona, świeta były bardzo relaksacyjne i jetem po nich nawet wypoczęta :tak: a to pewnie przez to,że zostaliśmy w domku, nie jechaliśmy do teściów, gdzie świata spędzilibyśmy za stołem :tak: a tak były spacerki, M zabierał mi małego codziennie na 3 godzinki na motor, więc mogłam wypoczywać :tak: a popołudnia spędzalismy rodzinnie, spacerek, wypad do znajomych na działeczkę więc pełen luzzzzzzzzzzzzzzz :tak::-D:tak:

a dzisiaj witam juz w pracki :tak: a ten tydzień ma tylko 4 dni robocze, wiec suuper :cool2::cool2::cool2:

Witam :)

Dawno mnie tutaj na staraczkach nie było ;)

Jeszcze się nie staramy, ale planujemy tak od czerwca/lipca :) Strasznie się boję, niby chcę, ale się boję, że znów się nie uda..
Zobaczymy.. ;)

Pozdrawiam :))

Mam nadzieję, ale się boję... ;)

Piotruś łobuziak ;) Duży chłopak, w porównaniu do rówieśników, choć my z mężem raczej niewielcy ;)

malaga - witaj :D
Jeny ale mnie tu nie było :sorry: A jeśli mogę to wracam. Planujemy "wpaść" znowu w lipcu tylko nie zdecydowaliśmy się czy w tym czy w przyszłym roku. Bardzo bym chciała rodzeństwa dla Karoli ale trochę się boję czy podołam ja psychicznie i czy razem podołamy finansowo. Ehhh... głupie pieniądze!!!!!!!!!!

Bry :-)

I ja się przywitam poświątecznie, wczoraj nie zdążyłam :zawstydzona/y:

U nas święta minęły pod zankiem chorowania Amelki :-( -- zapalenie uszka i do tego doszła jelitówka....masakra mówię wam, dziecko marudne, nic nie jedzące i do tego gorączkujące to horror, ale powoli wychodzimy na prostą...taką mam nadzieję :sorry:

Malaga....pamiętaj o pozytywnym nastawieniu :tak: Buziaki dla Piotrusia :-)

Shir...witaj :-)

Miłego dnia bb-maniaczkom :-p

Witajcie,

Jak dobrze ze jeszcze tylko czwartek, piatek i weekend :tak: Jak ja nienawidze mojej pracy :wściekła/y::angry::crazy:

Shir witaj :-)

Monika wspolczuje choroby.... biedna Amelka :-(

Malaga to do dziela :tak:

Elzbietka to co ta @ sobie mysli??? Wakacje sobie juz zrobila czy co??

reklama
kochane to ja widzę że razem ze mną "stara ekipa" będzie się starać:-):-):-) SUPER!
Ela (!!). malaga, sol i wszystkie"ukrywające się" ;)- czuję że razem będziemy wkrótce z brzuszkiem chodzić :tak::tak::-):-)

Do góry