reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Dzien Dobry?

Jeszcze tylko dzis i wolne!!!!!:tak::tak::tak:

Lapis jakos to jedzenie amerykanskie mnie przeraza :-( mam w Stanach kolezanke i narzeka caly czas jak strasznie przytyla po tamtejszym jedzeniu to samo bylo z bratem mojego meza.... chyba bym sie do tego nie przekonala :no:
A jesli chodzi o zakupy - to zazdroszcze!!! Wiem ze oplaca sie tez w stanach kupowac perfumy i sprzet (moj aparat foto kosztowal tam niecale 1400 zl a u nas prawie 3000 :szok:)

A gdzie reszta kobitek?????

Dzień dobry i słoneczny :-)

Lapis...widzę że w swoim zywiole jesteś ;-) Zresztą która z nas nie lubi zakupów :-)

Esch...jak mówiłam do twojego odliczania robię +1....więc jeszcze tylko dziś i....jutro i...wolne :happy::happy:

Jarzębinko korzystaj z L4 i wylecz się porządnie:tak:

wyleczyłam i odpoczęłam: słoneczko, balkonik, fotelik i lekturka a porządki odłożone na później ....... :tak:

jarzębinko, jak zdrówko? pokaż brzuszka :-)

zdrówko lepiej dzięuję :tak:, a brzuszek pokaże, pokaże.... najpierw muszę go sfotografować, ale to da się zrobić bo M wrocił i aparat też, więc sie postaram :tak:

Esch...jak mówiłam do twojego odliczania robię +1....więc jeszcze tylko dziś i....jutro i...wolne :happy::happy:

o to tak jak umnie , choć jutro może tylko do 12.00 :tak::-D:tak:

dzień dobry - dopiero teraz zauważyłam ,że wątek odżył :-) :-) najpierw muszę poczytać a potem napiszę.
Pozdrawiam " stare" koleżanki : Elżbietkę, Monikę3, Lapiska,MoniQę, Madziujkę, Ines, Irlandię , Sreberko, Buzi@k, Jarzębinkę i wszystkie nowe

Witam:-)
Lapisku znowu będę się powtarzać, ale zazdroszczę Ci:-)Teściowa ze Stanów przede wszystkim przywoziła ciuszki i zabawki dla wnuków. Tanie, jak barszcz.
Elżbietko nie wiem, co zrobić z brzuchem. Mi po ciąży zniknął nawet tłuszczyk, który miałam długo przed ciążą;-)
Jarzębinko znakomicie, że wypoczywasz.Korzystaj z pięknej pogody a o porządkach na razie zapomnij
Monika jeszcze tylko jeden dzionek Ci został:tak:
Jeszcze prośba zagłosujcie dziś i jutro na moją Anię. Jutro kończy się konkurs i nie będę już nudzić;-):-)

reklama
Do góry