reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Elżbietko czwartego chyba nie będzie;-):-)Eluś no to ciekawe co z tą @:baffled:
Kurczę 200 zł i jedzenie wstrętne- szkoda:-(
Lapisku i jadalne te hamburgery?

Dzień dobry :happy:

Lapis....tylko się nam nie zamerykanizuj za bardzo kochany babolcu :-)

Ela....szkoda że only łan kreska :baffled:

Buziak...o której dziś mieliście pobudkę, hę :laugh2:

Esch...już wtorek....hurrraaa :confused2:

Antila....jak córcia?

Witajcie!

Mialam wczoraj wieczorem sie jeszcze odezwac ale pojechalam na rower z dzieciem sasiadki i wrocilam padnieta (urzadzilismy sobie jazde po blotku :szok::-D - chyba nie musze Wam opisywac jak wygladalismy :-):-D). Szybko wzielam prysznic i usnelam (wstalam dzis rano :szok:). Dzis obiecalam dzieciakowi ciag dalszy wycieczki - tym razem jedziemy na Zakrzowek.... zobaczymy jak nam dzis pojdzie ;-)

Lapisku kurcze ale Ci fajnie!!! :tak: Moze uda mi sie pod koniec tego roku leciec do Kanady - ale to nie to samo co Floryda :-(

Elzbietko to co ta @ wyczynia????

Monika to odliczamy wspolnie dni do weekendu ;-):-D

Buziak...o której dziś mieliście pobudkę, hę :laugh2:
dzisja to pospałam do 6.30 :-D lepsze to niż 4.30 cz 1.30 :tak:
powoli wracamy do normalności.
Zasnął o 20.40 pierwsza pobudka na jedzenie o 0.30 później o 4.45 kolejne o 6.30 kupka zabawa i 9 senek chyba ograniczanie snu w dzień działa.
Wczoraj wieczorem mąż bawił się z Szymonkiem a ja kimłam na 1,5godz czyli jestem w miarę wyspana ;-)

test wykonany, kresek sztuk łan

szkoda :-( a staracie sie tak na powaznie czy jak się uda ?

Ja od porodu robiłam już z 5 testów :szok: i za każdym razem zastanawiam się czy bardziej bym chciała jedną czy dwie kreski i sama nie wiem.:sorry:
Wiem że karmienie piersią nie zabezpiecza i chyba trzeba będzie się jakoś zabezpieczać z drugiej strony tyle się staraliśmy o Szymcia że może w moim przypadku lepsza będzie taka bezstresowa wpadeczka :rofl2:

Monika a moze zrobisz sobie wolne juz w piatek - taki wydluzony weekend :-D

Buzi@k to moze rzeczywiscie lepiej od razu postarac sie o 2 kreski....

reklama
Do góry