pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Esch - wrzuć na luz i oszczedzaj na antykoncepcji ;-)
Pandorko, faktycznie bedziesz miała malutką różnice wieku... wierzę, że jest ci ciężko, ale zazdroszcze i tak
Jeśli Tośka dotrzyma do terminu, to 13,5 miesiąca tylko. I wiesz nie żałuję ani chwili, chociaż ta ciąża jest dla mnie wyczerpująca niestety. Nawet gdybym mogła cofnąć czas, to nie zmieniłabym decyzji o staraniach o Tosię, bo po urodzeniu Filipa powiedziano mi, że jeśli zacznę antykoncepcję hormonalną to prawdopodobnie drugiej dzidzi mieć nie będę. Jednak, jeśli kiedykolwiek jakaś mama powie, że chce mieć jedno po drugim i jeśli nie jest zdesperowana tak jak My wieloletnie staraczki, to moją dobrą rada będzie to, żeby jednak dała organizowi odpocząć i żeby nacieszyła się pierwszym ;-)
Elzbietko oszczedzamy, oszczedzamy... na razie to naturalnie bo jestem tak padnieta ze na nic nie mam ochoty a ginek i tak kazal mi odczekac przynajmniej poltorej roku po tej cc. Wiec pewnie za rok o tej porze zaczniemy nowe staranka
a czemu aż półtorej roku? my zaczeliśmy sexowanko bez ubezpieczenia pół roku po cc. i tak 2 lata sexowaliśmy się ;-)
My zaczęliśmy bez zaraz po połogu i w 3 cyklu się udało, ale przyznam, że byłam na maxa wyluzowana i dwie kreseczki były zaskoczeniem, aż z kibla spadłam.