reklama
Witajcie!
Sol, GRATULUJĘ! Piękności z Twojej córeczki. Cudnie Cię widzieć i czytać :-)
Jarzębinko, Ciebie również :-)
Ivi, w takim razie i ja jestem "staromodna", bo też chciałabym trójeczkę, ale trzecia cesarka... nie wiem, nie wiem ;-)
Nie obiecuję pisać codziennie, ale będę zaglądać tak często jak mi się uda. To mogę obiecać :-)
Trzymajcie sie dziewczynki!
pandorka :-) Trzymam kciuki i czekam na wieści :-)
Sol, GRATULUJĘ! Piękności z Twojej córeczki. Cudnie Cię widzieć i czytać :-)
Jarzębinko, Ciebie również :-)
Ivi, w takim razie i ja jestem "staromodna", bo też chciałabym trójeczkę, ale trzecia cesarka... nie wiem, nie wiem ;-)
Nie obiecuję pisać codziennie, ale będę zaglądać tak często jak mi się uda. To mogę obiecać :-)
Trzymajcie sie dziewczynki!
pandorka :-) Trzymam kciuki i czekam na wieści :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Pandorko - tak szczerze - gadamy na moderatorni a ja dopiero ostatnio zajarzyłam że ty znowu w ciąży a dopiero teraz przyuważyłam że Tosia będzie
Wysłałam wici do dziewczyn, może bana nie dostanę bo to hurtem zrobiłam
Bo na moderatorni nie widać podpisów
pandorko - nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę że jedno po drugim będzie... ehh też tak chcieliśmy, ale finanse wymusiły "zwłokę"..
Nie zazdrość, bo... ciężko jest fizycznie. Szczerze mówiąc odradzam.
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Oj ja tez bym chciala zeby Olenka miala rodzenstwo ale jak nam pojdzie tak jak przy Oli to raczej marne szanse :---(
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Ja tez z tych "staromodnych", ale w tej chwili kolejnej ciąży mówię stanowczo "NIE", choć niedam sobie nic uciąć, że za 4-5 lat jak dzieci pójdą do szkoły to nie zmienię zdania
Elżbietka
mother of two sons&angel
Esch - wrzuć na luz i oszczedzaj na antykoncepcji ;-)
Pandorko, faktycznie bedziesz miała malutką różnice wieku... wierzę, że jest ci ciężko, ale zazdroszcze i tak
Asiu, znam kilk akobiet po 3 i wiecej CC. i wszystko jak najbardziej jest ok. tak wiec wskakuj pod kołderkę do męża ;-)
ivi, my kiedys marzyliśmy o 4 dzieci, to czwarte miało być taką "wisienką na torcie" ;-). ale patrząc na tempo w jakim nam idzie, to... mam szanse dostac sie do księgi rekordó, jako najstarsza matka biologiczna
Pandorko, faktycznie bedziesz miała malutką różnice wieku... wierzę, że jest ci ciężko, ale zazdroszcze i tak
Asiu, znam kilk akobiet po 3 i wiecej CC. i wszystko jak najbardziej jest ok. tak wiec wskakuj pod kołderkę do męża ;-)
ivi, my kiedys marzyliśmy o 4 dzieci, to czwarte miało być taką "wisienką na torcie" ;-). ale patrząc na tempo w jakim nam idzie, to... mam szanse dostac sie do księgi rekordó, jako najstarsza matka biologiczna
Eschenbach
Elzbietko oszczedzamy, oszczedzamy... na razie to naturalnie bo jestem tak padnieta ze na nic nie mam ochoty a ginek i tak kazal mi odczekac przynajmniej poltorej roku po tej cc. Wiec pewnie za rok o tej porze zaczniemy nowe staranka
Elżbietka
mother of two sons&angel
a czemu aż półtorej roku? my zaczeliśmy sexowanko bez ubezpieczenia pół roku po cc. i tak 2 lata sexowaliśmy się ;-)
szkoda tylko ze te oszczedności z antykoncepcji idą na testy ;-)
szkoda tylko ze te oszczedności z antykoncepcji idą na testy ;-)
S
Sol
Gość
pandorka, ivi - mi też się trójeczka marzy Ale na 47m2 to już we trójkę nam ciasno było, we czwórkę jest jeszcze ciekawiej a na piątkę to bym chyba musiała pod sufitem chodzić Ale może przed 40-stką jak jeszcze będę miała wnętrzności to sobie zafundujemy (grozi mi endometrioza w mało przyjemnym przebiegu)
Esch - a może właśnie będzie lepiej :-)
Elu - nie pobijesz bo najstarsza chyba miała ponad 65 A do tego czasu ty już 4 będziesz wnuków miała a nie tylko dzieci
asiu - dziękujemy ja również się cieszę że cię widzę imienniczko :-)
Jeny dziewczyny babcia mi się przez telefon popłakała Bo jej moja mama zdjęcia ode mnie przekazała z naszą piątką - moja babcia, mama, ja i moje córeczki - 4 pokolenia bab w linii prostej A na dodatek dwie Emilki bo moja córcia ma imię po mojej babci A popłakała się że ją odmłodziłam na zdjęciu i że ma 73 lata i pięcioro prawnucząt I na tym chyba stanie bo ja już chyba mieć więcej nie będę, moja siorka nie może, cioteczna ma już dwóch synów i finito, druga cioteczna nie może bo anorektyczka a brat cioteczny się nie pali do rodziny.
Esch - a może właśnie będzie lepiej :-)
Elu - nie pobijesz bo najstarsza chyba miała ponad 65 A do tego czasu ty już 4 będziesz wnuków miała a nie tylko dzieci
asiu - dziękujemy ja również się cieszę że cię widzę imienniczko :-)
Jeny dziewczyny babcia mi się przez telefon popłakała Bo jej moja mama zdjęcia ode mnie przekazała z naszą piątką - moja babcia, mama, ja i moje córeczki - 4 pokolenia bab w linii prostej A na dodatek dwie Emilki bo moja córcia ma imię po mojej babci A popłakała się że ją odmłodziłam na zdjęciu i że ma 73 lata i pięcioro prawnucząt I na tym chyba stanie bo ja już chyba mieć więcej nie będę, moja siorka nie może, cioteczna ma już dwóch synów i finito, druga cioteczna nie może bo anorektyczka a brat cioteczny się nie pali do rodziny.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Eschenbach
Nie wiem czemu ale tak powiedzial... ponoc wszystko ma wrocic do poprzedniej formy, pozrastac sie no i na to ponoc trezba tyle po cc... ja sie nie znam wiec przyjelam to do wiadomosci.a czemu aż półtorej roku? my zaczeliśmy sexowanko bez ubezpieczenia pół roku po cc. i tak 2 lata sexowaliśmy się ;-)
A poza tym to chyba jednak chcialabym teraz troche odsapnac bo nie wyobrazam sobie Oli zaczynajacej chodzic a ja w ciazy....
Sol oby )))Esch - a może właśnie będzie lepiej :-)