reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Oj.. od nas również :)
Mimo iż spóźnione.. robota w domku już prawie skończona, nie licząc malowań etc, teraz jak przyjdzie @ czas brać się do działania :D

I od nas chociaż spóźnione :-D Obyś miała z niego dużą pociechę :-D

LILITH - to super :tak: A może @ nie przylezie? :-)

A ja się turlam jak baryłka :-p Odebrałam dzisiaj wyniki Anty-HBs i mam wynik : > 200 :-p To znaczy ze u mnie sczepienie przyniosło rezultaty bo M był szczepiony i w zeszłym roku wyszło mu 0 przeciwciał :sorry: A że pracuje w szpitalu gdzie jest narażony na zakażenie to musieli go doszczepiać. Dzisiaj się śmiał żebym się z nim podzieliła bo ja mam mnóstwo a on prawie wcale a norma jest chyba powyżej 10 o ile pamiętam :-D

Sol, dobrze, że wynik w porządku :) ja się nie znam na tym zupełnie :D
A czy @ przyjdzie, czy też nie, to się zobaczy :D To mój pierwszy zupełnie na luzie cykl, gdyby nie BB i ff to zapomniałabym który mam dzień cyklu, choć i tak juz było podczas przeprowadzki, że tylko szybko temperature wpisywałam ne patrząc nawet na dzień :D I powiem, że bardzo mi się to podoba :)

LIL - Gwiazdce chyba chodziło o ten luzzzzzzzzz :-D Nie no ważne żeby się nie nakręcać jak katarynka na ciążę bo można sobie ziazi na psychice takim czymś zrobić :-) Więc gratuluję podejścia :-D
A co do wyników - im wyższy w tym przypadku tym lepszy :-D A mój wyszedł ponad skalę wiec jest ekstra :-D

Poszalałam dzisiaj ze sprzątaniem i teraz kwiczę a Emila mi dokucza :-( Pewnie jutro gin mnie opierdzieli na wizycie za znęcanie się nad nienarodzonym dzieckiem :-p Jakby ona się nade mną nie znęcała wbijając mi pięty pod żebra :dry:

Za to się pochwalę - kupiłam mojemu dziecięciu prezent pod choinkę
ZÓŁW MAGICZNE KONSTELACJE Lampka Projektor HIT ! (1324768600) - Aukcje internetowe Allegro
Marnie u nas z kasą wiec tak skromnie, a po za tym i tak dostanie masę prezentów od wszystkich to się nie będę wykosztowywała :-p Straszne ale prawdziwe :sorry: Po za tym nie liczy się ile kasy się wydało a jakość prezentu a ona uwielbia gwiazdki :-D
A nie mamy kasy bo kupiliśmy Emilii taki prezent powitalny
Promocja FIRST YEARS Kolyska Lozeczko SAMA KOLYSZE (1300939115) - Aukcje internetowe Allegro

No to się popisałam :-p

Witam.
Ja mam takie pytanie... bo ze mną to jest tak miałam miesiączke dwa razy w życiu i teraz jej nie mam... rok temu brałam tabletki na wzrost piersi i po dwóch miesiącach dostałam okres... czy to możliwe, że przez te tabletki dostałam??
A i czy pjest szansa, że jak zacznę brać hormony to zajdę w ciąże ??

Pozdrawiam

Per aspera ad astra

reklama
Do góry