reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Witam wszystkich:)
Chyba pisze na odpowiednim wątku, staramy sie własnie o dzidziusia.
Jestem juz po dwoch poronieniach ale mam w sobie dużo nadzieji że tym razem sie uda.

reklama
Witam się :-(
Dzisiaj mamy ciężki dzień i ryczę od dwóch godzin :-( Nasza ciężarna koszatniczka zdechła i mi strasznie smutno :-(

Lilith - to odpuść starania, zacznij seksowania :-D Jedyne czego życzę to mnóstwa przyjemności :-D

Gwiazdeczko - trzymam kciuki ale to wiesz :-)

Ela a co tam u Ciebie słoneczko?

dorotka - twoja panna ma już prawie 3 miesiące :-D Ale ten czas leci :-D

A ja czekać muszę minimum do 6 stycznia i spróbujemy wyonić mój mały ciężarek bo pannica ważona w 31 tc ważyła ok 2020g :szok: Karola była mniejsza :-p I choć z jednej strony podobno drugi poród jest łatwiejszy to nie uśmiecha mi się 4 kg klocka rodzić :no: :-D

Witam :)
... eh... dzisiaj byłam oddać krew na badania teraz w czwartek idę je odebrać i działam dalej w tej sprawie... mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze :)
Wam tez życzę powodzenia :)

Per aspera ad astra

Ooo, no to świetnie :)

U mnie nadal meblowanie, powolutku, na spokojnie.. a tak poza tym to nic ciekawego :D
Odpoczywam sobie od stresu staraniowego :)

reklama
Do góry