reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Sol ja normy mialam zawsze na usg podane - ginek drukowal mi taka tabelke. Ja bym sie nie sugerowala wymiarami Karolci bo przeciez kazde dziecko jest inne.
W ciazy przytylam 18 kg:szok::szok::szok::szok:

Ivi no to juz zaciskam kciuki za owocne staranka :tak:

Kinga przyda sie powodzenie :-(

Lilith nie mam zadnej diety - poza ograniczeniami ze wzgledu na cycanie....
Ja mialam chyba prl w innych jednostkach bo norma u mnie byla do 20....

Wisienka bylam 18 na plusie... teraz zostalo 5 ktore jakos nie chce spasc choc wszyscy mi powtarzaja ze i tak super mi poszlo bo to dopiero 7 tygodni po porodzie.... ale ja to tak w goracej wodzie jestem kapana i skoro do tej pory tak ladnie szlo to bym chciala zeby dalej w dol kg spadaly :-:)baffled:

Gwiazdeczko to za Ciebie tez kciuki trzymam :tak:

reklama
U mnie juz dzisiaj plamienie, wiec z cyklu nici :-( A o jakie dopisywanie chodzi? i na jaka liste?

Dzieki za kciuki dziewczynki, przydadza sie na nastepny cykl :-)

ja za Was tez mocno zaciskam!

Zobaczcie to:

Sekret - The Secret (2006)- Filmy i Seriale Online - Zalukaj.pl

Tam ktoś napisał, że to chodzi o potęgę podświadomości.. co o tym sądzicie?? Powiem szczerze, że jeśli chodzi o negatywną stronę zycia, to faktycznie tak jest.. nawet z moim o tym dyskutowałam, że jak mysli pozytywnie o robocie etc to jakoś się układa jak chcę a jak tylko jakieś problemy i coś negatywnie przeżywamy to nabiera to na silę.. ciekawe jak to jest :)
Na początku myślałam, że to jakaś sekta :D

Ale powiem wam, że sprawdzę, co mi tam, jak mam być szczęśliwa ;p ahahah wino mi chyba na prawdę zaszkodzilo ;p

Esch, 18 kg to nie jest tak dużo !!
A nie chciałabyś tej co tu inne dziewczyny prowadza?? Ja na niej byłam i zrzuciłam bez wyrzeczeń 11 kg :)

Gwiazdeczko, przykro mi :( tule mocno :*

Esch, 18 kg to nie jest tak dużo !!
A nie chciałabyś tej co tu inne dziewczyny prowadza?? Ja na niej byłam i zrzuciłam bez wyrzeczeń 11 kg :)
Lilith jak slucham znajomych i kolezanek ktore w ciazy przybieraja po 10 kg to moje 18 jest masakra!!!!! A to chodzi o Dukana?
Poza tym to nie wiem czy jak karmie to moge jakas diete wogole stosowac... dla mnie to co teraz jem to juz jest rodzaj diety - bo wielu rzeczy ze wzgledu na Olenke nie jadam :baffled:

Gwiazdeczko to trzymam kciuki za nastepny cykl!!!

zrób eksperyment :) na początek dnia, albo jak masz zły humor, nawet na siłę, spróbuj się uśmiechnąć. I sama zobacz jak od razu świat się zmienia!:)))

dzieńdoberek!

Witam was dziewczyny:)

nie wiem czy to normalne ze ja tak pragne drugiego dziecka... nie stram sie długo bo od ostatnich dni płodnych. Kochałam sie z meżem w ciagu 4 dni płodnych z myśla ze zajde w ciąże... nakreciłam się totalnie. Od pierwszych dni po stosunku wyszukiwałam juz objawy ciązy:) niby miałam bule podbrzusza. piersi, nudnosci i ciagłe zmeczenie i rozdraznienie... a i ciaglisty przezroczysty sluz teraz obecnie biały i twarogowatymoze to urojona ciaza:)hehe teraz dzien mi sie spóżnia okres a ja juz z kazda godzina mysle ze moze jednak go nie dostane

Ostatnio edytowane przez moderatora:
tusiaczek - to norma :-p A jak się spóźnia to na betę albo domowy teścik i będziesz wiedziała na czym stoisz :tak:

Gwiazdeczko - a w moim podpisie jest lista staraczek żeby zostać mamą w 2011 roku - dopisać skoro się staracie?

Ivi - hmm - ale jak zaczynasz w czerwcu to mi się na 2011 nie załapiesz kobito :-p :-D To już prędzej na 2012 a tamte mają swoją listę chyba :-D

Esch - 18? :szok: Ja 12 kg przytyłam z Karolą ale zrzuciłam w 6 tygodni (latałam jak ta głupia z dzieckiem po dworze i załatwiałam wszystkie papiery do kredytu bo kupiliśmy wstępnie mieszkanie jak miała 2 tygodnie :-D a teraz już mam dwa na plusie :-p Bo w kwietniu ważyłam 74 - spadłam do 71 a teraz mam 76 kg więc tak śmiesznie :-p Ale z Karolą zaczynałam od 64 kg a teraz po hormonach z ciut większą :dry: A po porodzie chcę wrócić do wagi dużo sprzed ciąży czyli 56-60 kg :-p Więc już mam 16-20 kg do zrzucenia :-D Nie martw się - oficjalnie kobieta ma 9 miesięcy na całkowite dojście do siebie więc i na zrzucenie nadmiaru też :-D Jeny piszę jak chaotyczny zajączek :-D Będzie dobrze - trochę jeszcze spacerków i mniej nerwów i się nie obejrzysz jak schudniesz :-D Czyli wg tych norm z kartki wydrukowanej jest wszystko ok :-D

Moje dziecię jest straszne - bierze telefon zabawkę i dzwoni a to do babci a to do cioci i skarży się na głos na mamę że na nią krzyczę i każę jej pokój sprzątać :-D Padłam :-D

Sol- hehe tesiki to ja juz 2 zrobiłam i nic:(

co do tych kilogramów to sa rózne wersje... niby szczupła osoba duzo nie przytyje-tak mówia ja naeze do szczupłych i przytyłam 14 kg a moja kolezanka 30... niby tez najlepiej pic sama wode bez soków czyli cukrów...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry