Wow! Cierpliwa jesteś! BrawoTo za wcześnie :-) ja właśnie, żeby się tak nie stresować i przedwcześnie nie załamywać wyczekałam grzecznie na betę do 12dpt
reklama
Lilli2
Fanka BB :)
hej! możliwe, że będziemy w podobnym czasie działać, my 18 mamy wizytę kwalifikacyjną i stymulację też w styczniu.Hej dziewczyny jak tak wpadam tylko informacyjnie, dzwoniłam dziś do Invimed i hajsy już są, 10 jedziemy do lekarza aby zlecił badania, a stymulację chcemy zacząć w styczniu.
Oby nam się razem powiodło
Magnolia89
Zaciekawiona BB
18 jest szczęśliwy my pierwszą wizytę w klinice mieliśmy 18.07 i pierwszy (udany ) transfer 18.11. Trzymam kciuki!hej! możliwe, że będziemy w podobnym czasie działać, my 18 mamy wizytę kwalifikacyjną i stymulację też w styczniu.
Oby nam się razem powiodło
Lilli2
gratulacje18 jest szczęśliwy my pierwszą wizytę w klinice mieliśmy 18.07 i pierwszy (udany ) transfer 18.11. Trzymam kciuki!
pierwszy udany transfer to najlepszy scenariusz. wymarzony
Lilli2
Wydaje mi się, że im wyższy estradiol tym lepiej. Nie pamiętam jak rósł, ale w 10 dc miałam na poziomie 5800 pg i udało się bez hiperstymulacji.Dziewczyny mam pytanie - czy wiecie może, czy wzrost estradiolu prawie 3-krotny pomiędzy 5 a 7 dniem stymulacji jest prawidłowy (z 445 na ponad 1300)? Stymulacja w II połowie cyklu. Jest to nasze drugie podejście, przy pierwszym (nieudanym) nie miałam aż takiego wzrostu. Czy myślicie, że jest ryzyko hiperstymulacji przy takim wzroście?
Ryzyko jest, pewnie odroczą transfer.
spoko23
Transfer na pewno będę mieć odroczony jutro mam usg więc pogadam z lekarzem o tymWydaje mi się, że im wyższy estradiol tym lepiej. Nie pamiętam jak rósł, ale w 10 dc miałam na poziomie 5800 pg i udało się bez hiperstymulacji.
Ryzyko jest, pewnie odroczą transfer.
Lilli2
Tak jest, już lekarz będzie wiedział co robić bo te wyniki przy stymulacji to już wyższa matematykaTransfer na pewno będę mieć odroczony jutro mam usg więc pogadam z lekarzem o tym
miszka0109
Aktywna w BB
Właśnie dostałam telefon z kliniki mamy jeszcze jednego mrożaczka 3bb
Smerfetka1212
Początkująca w BB
warszawa NovumJa jutro m
Ja jutro mam punkcje ;* trzymam za Ciebie mocno kciuki ;* gdzie się leczysz ?
reklama
Smerfetka1212
Początkująca w BB
hej
mam pytanko miałyście krwawienie implantacyjne? jaka jest szansa po krwawieniu implantacyjnym że bedą dwie kreski?
mam pytanko miałyście krwawienie implantacyjne? jaka jest szansa po krwawieniu implantacyjnym że bedą dwie kreski?