reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny jak tak wpadam tylko informacyjnie, dzwoniłam dziś do Invimed i hajsy już są, 10 jedziemy do lekarza aby zlecił badania, a stymulację chcemy zacząć w styczniu. ♥️
hej! możliwe, że będziemy w podobnym czasie działać, my 18 mamy wizytę kwalifikacyjną i stymulację też w styczniu.
Oby nam się razem powiodło 💚

Dziewczyny mam pytanie - czy wiecie może, czy wzrost estradiolu prawie 3-krotny pomiędzy 5 a 7 dniem stymulacji jest prawidłowy (z 445 na ponad 1300)? Stymulacja w II połowie cyklu. Jest to nasze drugie podejście, przy pierwszym (nieudanym) nie miałam aż takiego wzrostu. Czy myślicie, że jest ryzyko hiperstymulacji przy takim wzroście?
Wydaje mi się, że im wyższy estradiol tym lepiej. Nie pamiętam jak rósł, ale w 10 dc miałam na poziomie 5800 pg i udało się bez hiperstymulacji.
Ryzyko jest, pewnie odroczą transfer.

reklama
Do góry