reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Ela - bo będzie żyło ale z czasem będzie mniej bolało :tak: Wiem co mówię :sorry: A jak masz ochotę komuś przywalić to wal :-) Tylko tak żeby obdukcji nie dało się zrobić :-) A jak masz potrzebę to krzycz, wrzeszcz aż sobie złość pójdzie :-) Ale będzie dobrze :tak: :-)

Gwiazdka - zawsze trzeba wierzyć - albo się wyżyć - to też pomaga :-p

Spadam coś szamnąć i za godzinkę spadamy na spacer chociaż picno :-p

Esch, a że tak zapytam, dużo Ci z tych 18 zastało?? Bo przecież po porodzie część tego się zrzuca.
Co do dukana, to to w sume dużo nabiału by było.. więc nie jestem pewna, czy jest to wskazane..

Elu, miło Cię widzieć :) I popieram Sol, bardzo ładnie wszystko ujęła.
Tulam mocno :)

U mnie oczywiście coś nie tak z cyklem, bo jakżeby inaczej, i trudno :) Musi przeciez być dobrze w końcu :)
Szkoda tylko, że mi ta paczka dalej nie przyszła ;/

Esch jej to ty jestes ekspres rekordzistka, pieknie Ci to spadło, Gratulacje
Lilith trzymaj się kochana, u mnie oczywiście tez nie tak. Kupiłam testy owu, ledwie widoczna wyszła, a tempka zamiast wzrastac spada. Szyjka jak na owu sluzu brak jakas sahara. Nie będę juz tego dalej męczyc. Pomierze jeszcze tempke do końca cyklu, zeby nie było a potem nich gin cos mysli i tyle.
Ela, Gwiazdja, Sol Miłego dnia dziewczynki

Ela moja szyjka robi co chce, sluz robi co chce, tempka robi co chce!!!!!!!Myslałam, ze testy owu bo z apteki nie mają nic wspólnego z moim organizmem, stana na wysokości zadania a tu nic. Aha boli mnie brzuch jak na @.
Widzę, ze tez masz długie cykle. Niektóre maja 3 kiedy ja dopiero 2 , masakra

Elu - jak to ujął mój kochany ślubny - "za babami nie dojdziesz" :-p

Wisieńko - również miłego dnia życzę :-)

Lilith - nie ten to następny :tak: w sumie więcej przyjemności dla was :-)

Padam po spacerze z Karolą: podbiłam sobie ubezpieczenie u M w robocie, zaniosłam zdjęcia i zrobiłam zakupy zgarniając moją mamę z pracy - i przesadziłam ze spacerem :-( Znowu mnie spojenie boli :-( A na dodatek się przejadłam obiadem :-p Ale za to kupiłam sobie chrupki na wieczór bo mamy maraton bajek z Karolą :-D

reklama
U mnie Pan i władca wcześniej w domku, to lece to wykorzystac bo jutro zaś cały dzień będzie w robocie :D
Jutro nadrobię ;p

Miłego wieczorka :)

Do góry