reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

reklama
Ela - bo będzie żyło ale z czasem będzie mniej bolało :tak: Wiem co mówię :sorry: A jak masz ochotę komuś przywalić to wal :-) Tylko tak żeby obdukcji nie dało się zrobić :-) A jak masz potrzebę to krzycz, wrzeszcz aż sobie złość pójdzie :-) Ale będzie dobrze :tak: :-)

Gwiazdka - zawsze trzeba wierzyć - albo się wyżyć - to też pomaga :-p

Spadam coś szamnąć i za godzinkę spadamy na spacer chociaż picno :-p

Esch, a że tak zapytam, dużo Ci z tych 18 zastało?? Bo przecież po porodzie część tego się zrzuca.
Co do dukana, to to w sume dużo nabiału by było.. więc nie jestem pewna, czy jest to wskazane..

Elu, miło Cię widzieć :) I popieram Sol, bardzo ładnie wszystko ujęła.
Tulam mocno :)

U mnie oczywiście coś nie tak z cyklem, bo jakżeby inaczej, i trudno :) Musi przeciez być dobrze w końcu :)
Szkoda tylko, że mi ta paczka dalej nie przyszła ;/

Esch jej to ty jestes ekspres rekordzistka, pieknie Ci to spadło, Gratulacje
Lilith trzymaj się kochana, u mnie oczywiście tez nie tak. Kupiłam testy owu, ledwie widoczna wyszła, a tempka zamiast wzrastac spada. Szyjka jak na owu sluzu brak jakas sahara. Nie będę juz tego dalej męczyc. Pomierze jeszcze tempke do końca cyklu, zeby nie było a potem nich gin cos mysli i tyle.
Ela, Gwiazdja, Sol Miłego dnia dziewczynki

Ela moja szyjka robi co chce, sluz robi co chce, tempka robi co chce!!!!!!!Myslałam, ze testy owu bo z apteki nie mają nic wspólnego z moim organizmem, stana na wysokości zadania a tu nic. Aha boli mnie brzuch jak na @.
Widzę, ze tez masz długie cykle. Niektóre maja 3 kiedy ja dopiero 2 , masakra

Elu - jak to ujął mój kochany ślubny - "za babami nie dojdziesz" :-p

Wisieńko - również miłego dnia życzę :-)

Lilith - nie ten to następny :tak: w sumie więcej przyjemności dla was :-)

Padam po spacerze z Karolą: podbiłam sobie ubezpieczenie u M w robocie, zaniosłam zdjęcia i zrobiłam zakupy zgarniając moją mamę z pracy - i przesadziłam ze spacerem :-( Znowu mnie spojenie boli :-( A na dodatek się przejadłam obiadem :-p Ale za to kupiłam sobie chrupki na wieczór bo mamy maraton bajek z Karolą :-D

reklama
U mnie Pan i władca wcześniej w domku, to lece to wykorzystac bo jutro zaś cały dzień będzie w robocie :D
Jutro nadrobię ;p

Miłego wieczorka :)

Do góry