reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

In vitro 2024 - refundacja

hej
mam pytanko miałyście krwawienie implantacyjne? jaka jest szansa po krwawieniu implantacyjnym że bedą dwie kreski?
Ja miałam kilka różowych jednorazowych niteczek w okolicach 4/5 dpt. Ciężko powiedzieć czy plamienie jest implantacyjne czy podrażnienie od leków dopochwowych czy jednak się nie udało i to zapowiedź okresu. Tylko test/beta prawdę powie :)

reklama
Ja miałam kilka różowych jednorazowych niteczek w okolicach 4/5 dpt. Ciężko powiedzieć czy plamienie jest implantacyjne czy podrażnienie od leków dopochwowych czy jednak się nie udało i to zapowiedź okresu. Tylko test/beta prawdę powie :)
jestem swiadoma że musze czekac do testu/beta jestem 4dpt i jestem dobrej mysli
moj mężczyzna ma urodziny w nastepnym tyg i mam cichą nadzieję że będzie miał prezent :))
trzymajcie kciuki

reklama
hej
mam pytanko miałyście krwawienie implantacyjne? jaka jest szansa po krwawieniu implantacyjnym że bedą dwie kreski?
Ja chyba miałam. Około 6 dnia🤔 cały wieczór taki różowy śluz. Beta pozytywna.
Dodatkowo transfery następnego dnia po urodzinach męża, więc też miał niezły prezenty za 10 dni.
Powodzenia 😉👍🤰

Do góry