reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WĄTEK GŁÓWNY cz. 3 - Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia.

Sol no to gratuluje Emilki... calkiem spora juz ta Wasza Kruszynka :tak:

Wisieńka Ty trzymasz Nadzieje za nogi a ja bede mocno zaciskala kciuki za Twoja Nadzieje!

reklama
Wisienka - jak to Karola mówi "kunki"
Esch - no właśnie nie wiem czy nie za dużo jak na ten tydzień :sorry: Są jakieś normy co do tego? Bo niby wg tego co dostaliśmy na wydruki to waga jest prawidłowa - tak kole 50% z wykresu :sorry: Ale o ile pamiętam to Karola była mniejsza w tym okresie :sorry:

i ja się odzywam bo mnie nadzieja staraczkowa znów dogania:) jeszcze ponad pół roku do staranek, ale.. to już bliżej niż dalej :D

Witam!witam! mam pytanie co do ciaży. starałam sie o dzidzie w dni płodne<20-24 wrzesien> dzisiaj jest dzien planowanej miesiaczki wiec zrobiłam test,wyszedł negatywny ale miesiaczki tez jeszcze nie ma<zawsze mam nieregularne> od 2 tygodni czuje sie osłabiona, szybko zasypia, teraz jestem rozdrazniona i wszedzie widze objawy ciazy bo bardzo jej pragne. nie wiem czy test zrobiłam za wczesnie czy jednak nie jestem w ciazy

Esch a na dietce jesteś jakiej??

Mam pytanie odnośnie mojej prolaktyny..
Skoro norma była w setnych i w mIU/L [ tak mi się wydaję ;/ ] to jak to się ma przy moim niby super dobrym wyniku 65?? :(
Wiem, że miałam mieć poniżej jakiejś setnej [ niestety nie dowidziałam jakiej, czy 100 czy 200 czy 500 ] i mam 65, więc by niby pasowało, ale jakoś nie wierzę lekarzom ang.

Sol, dodasz mnie do listy??

reklama
Do góry