reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

6waidera strasznie obciaza kregoslup
mi zostalo jeszcze 5kg
ale narazie nie mam zamiaru sie dietowac, nie chce zaszkodzic mojej mleczarni :)
a na slodkie to mnie tak bierze ze masakraw
zyciu tak nie mialam
:szok::szok:

to witaj w klubie slodyczozercow hehe tez tak mam porazka normalnie :szok::wściekła/y:

a ja muszę przytyć :szok::szok:
przez anemię schudłam do stanu sprzed ciąży i jeszcze - 1 kg.
teraz już i tak jest lepiej, bo wcześniej wyglądałam jak anoreksja...

chyba jedyna jestes co musi przytyc :-D

a ja nie zapielam sie w zimowy plaszczyk dzis, moj jedyny plaszczyk na chlody, ani nawet kurtki porzadnej nie mam, kurde kasy na zakup tez nie:no: a rano na wadze ciut wiecej i zaraz z rana humor do d***..10 kg mi jeszcze zostalo chole.ra..

spokojnie w koncu wszystko wroci do normy :)
9 miechow w koncu ciaza trwala , wiec w kilka tyg. nie da sie wygladac jak przed :)
no chyba , ze ktos mial to szczescie nic nie przytyc i jeszcze brzusio miec maly jak nasza Nati :) ( chybaNati)

reklama
ja tez mam straszna chec na slodycze... nie ma takiej tragedii jak w ciazy, ale jednak...
Marciolcia zazdroszcze wagi :shocked2:

Ja mam już na minusie 10 kg, do wagi sprzed ciaży zostałóo zwalic 7 kg, ja widze po sobie, że codziennie ten bebech mam mniejszy. Nie karmie piersią, od urodzenia Maja jest na butelce. Diety tez zadnej jak narazie nie stosuje, chociaż musze zacząć, bo do wiosny musze odzyskac figure.

quote_icon.png
Napisał monika~dokladnie cytryna, ja myslalam ze jakos zejdzie na tyle szybko,ze do sklepu nie trzeba bedzie isc po wieksze ciuchy...ehh ja brzuch wystajacy jak w czwartm miesiacu, unikam jak narazie lusterek.. a masz moze jakies namiary na masc czy inny specyfik co ta blizne jakos zaretuszuje?

Ja jestem na etapie testowania Sutriconu (tych plastrów sylikonowych) ale dopiero od 4 dni. Jak chodzi o bliznę po CC jeszcze oczywiście nie widzę różnicy, ale jestem w szoku bo mam małą starą przerośnięą, ciemną bliznę na nodze i ją też zakleiłam i dziś choć nie wiem jak to możliwe po tak krótkim czasie ale połowa całkiem zblada...a wczesniej próbowałam contratubexu i cepanu i tylko mi na nich przerastała. To jest chyba bardzo indywidualne.

reklama
Do góry