atram81
Fanka BB :)
ja mam 16 na plusie , juz mi tak ciezko ze masakra, do tego jestem popuchnieta i czuje sie jak shrek ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 32 kg. Teraz na początku też się nieźle rozkręcałam, ale dzięki cukrzycy wszytsko jest w normie- na razie =13 kg i nie zapowiada się na więcej :-)ja już sie powtarzać nie bedę jaką miałam wyjściową przed ....itd...
ale fakt jest faktem mam 15kg + gin będzie niezadowolony...
ja tu widze że w sumie wszytkie w miarę ok z waga....czy jest jakaś przyszła mamusia ktora już przytyła powyżej 20kg??
nie patrząc na skrajności (karola,sivi...te ktore przytyły tylko 6-7kg) to średnio waga sie lansuje w granicach 13-16kg wiec spoko:-)
jakoś nie mogę sobie teraz wyobrazić jak w pierwszej przywaliłam 30kg
no jakbym miała taka nadwage to krucho byłoby ze mną haha niestety tyle przytyłam ale jestem też opuchnięta jak balontyle przytyłaś od poczatku ciazy?? czy to jest ogólna twoja nadwaga?