reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
ja już sie powtarzać nie bedę jaką miałam wyjściową przed ....itd...
ale fakt jest faktem mam 15kg + :dry: gin będzie niezadowolony...:crazy:

ja tu widze że w sumie wszytkie w miarę ok z waga....czy jest jakaś przyszła mamusia ktora już przytyła powyżej 20kg??
nie patrząc na skrajności :wściekła/y::wściekła/y:(karola,sivi...te ktore przytyły tylko 6-7kg) to średnio waga sie lansuje w granicach 13-16kg wiec spoko:-)

jakoś nie mogę sobie teraz wyobrazić jak w pierwszej przywaliłam 30kg :eek:
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 32 kg:szok:. Teraz na początku też się nieźle rozkręcałam, ale dzięki cukrzycy wszytsko jest w normie- na razie =13 kg i nie zapowiada się na więcej :-)

Od ostatniej wizyty (2tyg) kolejne 2kg na plusie :szok:
Czyli od poczatku już 14 łąćznie.
Masakra. Ja tyję a Dzidzia niewiele przybiera. Jak ja to potem zrzuce?

Kiniutka maluch z ciebie wyssie kilogramy ;-) a 14 kg to tak w sam raz, ja mialam tyle 2 tyg temu a zwazajac na to ile jem ostatnio to az strach sie bac ile bedzie na wadze u gina za tydz!

reklama
Do góry