reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
ja już sie powtarzać nie bedę jaką miałam wyjściową przed ....itd...
ale fakt jest faktem mam 15kg + :dry: gin będzie niezadowolony...:crazy:

ja tu widze że w sumie wszytkie w miarę ok z waga....czy jest jakaś przyszła mamusia ktora już przytyła powyżej 20kg??
nie patrząc na skrajności :wściekła/y::wściekła/y:(karola,sivi...te ktore przytyły tylko 6-7kg) to średnio waga sie lansuje w granicach 13-16kg wiec spoko:-)

jakoś nie mogę sobie teraz wyobrazić jak w pierwszej przywaliłam 30kg :eek:
Ja w pierwszej ciąży przytyłam 32 kg:szok:. Teraz na początku też się nieźle rozkręcałam, ale dzięki cukrzycy wszytsko jest w normie- na razie =13 kg i nie zapowiada się na więcej :-)

Od ostatniej wizyty (2tyg) kolejne 2kg na plusie :szok:
Czyli od poczatku już 14 łąćznie.
Masakra. Ja tyję a Dzidzia niewiele przybiera. Jak ja to potem zrzuce?

Kiniutka maluch z ciebie wyssie kilogramy ;-) a 14 kg to tak w sam raz, ja mialam tyle 2 tyg temu a zwazajac na to ile jem ostatnio to az strach sie bac ile bedzie na wadze u gina za tydz!

reklama
Do góry