reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

Z Zosia przytyłam tylko 10 kg ale startowałam z wagą 62 kg czyli byłam lekko pulchna. Po porodzie ważyłam 60 kg i mój brzuch po 3 miesiącach wyglądał tak jak tej pani. Teraz będzie gorzej bo mam ok 15 na + i startowałam z niższą wagą. Zobaczymy jak to wyjdzie. Na pewno ćwiczenia gimnastyczne są wskazane przy powrocie do formy i zakaz jedzenia słodkości :wściekła/y:.

Widać, że ta pani miała całkiem niezłą figurę w czasie ciąży. Moje nogi są z grubsza grubsze i jakieś takie spotężniałe.

reklama
u mnie się wszystko równomiernie rozlało :dry: wiem, że czeka mnie niezły zapierdziel, żeby wyglądać jak człowiek :dry:

od słodyczy się oduczę bo będę cycolić ;-)

Schudłam półtora kilo!!! to na plusie mam 3,5 kg - normalnie uśmiać się można!!!- waga ciąży 7,5 kg.
Za to w obwodzie urosłam! 99. Ciekawe czy przed porodem zdążę dobić do 100

Schudłam półtora kilo!!! to na plusie mam 3,5 kg - normalnie uśmiać się można!!!- waga ciąży 7,5 kg.
Za to w obwodzie urosłam! 99. Ciekawe czy przed porodem zdążę dobić do 100

sivi +3,5kg?!?!?! to potrzymaj dzidziaka jeszcze 2 tyg, będziesz miała +1,5 na plusie i ciążę skończysz odchudzona :). Mi rzyganko przeszlo i od razu 1kg nadrobiony i suma sumarum +7. Zastanawiam się ile będę miała na - jak wrócę do domu. Czytałam że to bardzo indywidualne i niektóre kobiety miały np. -4kg a inne nawet -10 (ale to chyba przy dużej ilości wód i raczej większych dzieciakach), ale ja tam bym się nie obraziła gdybym stanęła na wadze i tu -10 :p

reklama
Do góry