reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

Nie wiem bo mi nie mówi ile dzidzia waży.

A teraz patrzę że przy tym wzroście to się walnęłam kurde dodałam sobie 10cm (haha chciałabym tyle mieć)
przepraszam:zawstydzona/y: ale mam 1m54cm.

Ostatnia edycja:
reklama
szkoda...bo mnie tu straszą że za małe (chyba te angielskie się wielkie rodzą bo w pl córa starsza też maciupcia była a nikt mnie nie męczył że za mała).

dzis na lekarskiej wadze +11 kg o zgrozo , mam nadzieje że to maluszek przybrał a nie tylko mój brzuchol ;)
za tydzień ostatnie USG to się dowiemy , ale prawda jest taka że pochłaniam wszystko co możliwe w zasiegu moich rąk.

Ja 15 kg do przodu.
A odnośnie wielkości dziecka to ostatnio jedna lekarka mi mówiła, że dzieci z wagą poniżej 2500 g to dzieci hipotroficzne, a mój Hubi miał po urodzeniu 2340 g i nigdy nie usłyszałam od zadnego lekarza takiej informacji ...

Ja 15 kg do przodu.
A odnośnie wielkości dziecka to ostatnio jedna lekarka mi mówiła, że dzieci z wagą poniżej 2500 g to dzieci hipotroficzne, a mój Hubi miał po urodzeniu 2340 g i nigdy nie usłyszałam od zadnego lekarza takiej informacji ...

to prawda u mnie też coś takiego mówili :tak:

Ja 15 kg do przodu.
to prawda, ale to się odnosi tylko do donoszonych dzieci, bo wiadomo jak jest wcześniak to z reguły jest mniejszy

reklama
ja po wczorajszej wizycie bilans +2 kg, z czego dzidziuś pewnie z 1kg. Upały odpuściły i widać :) ogółem mam +13 (+16 ze zgubionymi) .. położna do mnie że troszkę mi zostanie, dobra tylko oby nie za wiele ;-)

Do góry