oby się mnie trzymało do końca, bo czasami sa chwile zwątpieniai to jest prawidłowe podejście
reklama
NabAwe
mamusia Emilki :)
malutka
moja mama ma też niedoczynnośc i faktycznie tyła zanim to u niej zdiagnozowali, ale jak dostała leki i troche zrzuciła to waga jej stoi. Z kolei jesli zlekceważy troche i przez 2-3 tyg nie weźmie leków to znowu tyje. Także jesli będziesz brsała leki to myśle że poza tym wszystko będzie tak samo jak w każdej innej ciąży. A przecież +12 to nic takiego maluszek wyssa połowe zaraz
moja mama ma też niedoczynnośc i faktycznie tyła zanim to u niej zdiagnozowali, ale jak dostała leki i troche zrzuciła to waga jej stoi. Z kolei jesli zlekceważy troche i przez 2-3 tyg nie weźmie leków to znowu tyje. Także jesli będziesz brsała leki to myśle że poza tym wszystko będzie tak samo jak w każdej innej ciąży. A przecież +12 to nic takiego maluszek wyssa połowe zaraz
malutka2326
Fanka BB :)
No kochana u mnie to nie jest wcale takie proste, ja przytyłam 15kg nim wykryli niedoczynność tarczycy i to w sumie w niecałe 3 miesiące, momentalnie skoczyłam z rozmiaru 34 na 38, a jak już dostałam leki to schudłam tylko o 5kg, a 10kg już się utrzymywało, ani nie wzrastało ani nie malało, leki przyjmuję regularnie, nie opuściłam ani jednej dawki, w ciąży mi nawet podnieśli dawkę... Ale znam przykłady gdzie po urodzeniu jest istna burza hormonów i tyje się jeszcze bardziej, i podnoszą dawkę leku, którą po urodzeniu jest strasznie ciężko dostosować... Mam koleżankę która urodziła rok temu i zamiast schudnąć to jeszcze przytyła...malutka
zgadzam się, moja mama ma od 26 lat niedoczynność i niestety pomimo leków tyje z powietrza :/ kurcze ja tak nie chce ;/No kochana u mnie to nie jest wcale takie proste, ja przytyłam 15kg nim wykryli niedoczynność tarczycy i to w sumie w niecałe 3 miesiące, momentalnie skoczyłam z rozmiaru 34 na 38, a jak już dostałam leki to schudłam tylko o 5kg, a 10kg już się utrzymywało, ani nie wzrastało ani nie malało, leki przyjmuję regularnie, nie opuściłam ani jednej dawki, w ciąży mi nawet podnieśli dawkę... Ale znam przykłady gdzie po urodzeniu jest istna burza hormonów i tyje się jeszcze bardziej, i podnoszą dawkę leku, którą po urodzeniu jest strasznie ciężko dostosować... Mam koleżankę która urodziła rok temu i zamiast schudnąć to jeszcze przytyła...
Kingolinka
ło matko dzisiaj 80,5 kg... w takim tempie przybierania na wadze to ja do szpitala sie nie doczołgam
ło matko dzisiaj 80,5 kg... w takim tempie przybierania na wadze to ja do szpitala sie nie doczołgam
spoko luz ja mam więcej i nie dramatyzuję ;-)
potoczymy się na porodówkę razem ;-)
mileczka89
Mamita małego Mareczka
Tez mam więcej Dobrze, ze w górach mieszkam, poprosze meża, żeby mnie delikatnie zepchnął to sie sama skulam na porodówke
tez mam więcej dobrze, ze w górach mieszkam, poprosze meża, żeby mnie delikatnie zepchnął to sie sama skulam na porodówke :d
:-d :-d :-d
agnus_81
Dziewczyny wy się martwicie że przytyłyście ja jak byłam 1,5miesiąca temu u gina to nie przekroczyłam u niego 50kg przy wzroście 1m64cm i wiecie co jak byłam 3tygodnie temu to mnie pogłaskał po głowie i powiedział że przytyłam od poprzedniego razu 0,5kg
a teraz to mnie chyba opierdzieli jak pójdę w poniedziałek bo nie czuję się cięższa od poprzedniego razu
zaczyna mnie to martwić. Ale lekarz mówi że dzidzie mam malutką i że wszystko ok .
a teraz to mnie chyba opierdzieli jak pójdę w poniedziałek bo nie czuję się cięższa od poprzedniego razu
zaczyna mnie to martwić. Ale lekarz mówi że dzidzie mam malutką i że wszystko ok .
reklama
sivi
agnus a ile to twoje maleństwo ma??