reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga z przed ciąży, w ciąży i po.

reklama
malutka
moja mama ma też niedoczynnośc i faktycznie tyła zanim to u niej zdiagnozowali, ale jak dostała leki i troche zrzuciła to waga jej stoi. Z kolei jesli zlekceważy troche i przez 2-3 tyg nie weźmie leków to znowu tyje. Także jesli będziesz brsała leki to myśle że poza tym wszystko będzie tak samo jak w każdej innej ciąży. A przecież +12 to nic takiego :p maluszek wyssa połowe zaraz:p

malutka
moja mama ma też niedoczynnośc i faktycznie tyła zanim to u niej zdiagnozowali, ale jak dostała leki i troche zrzuciła to waga jej stoi. Z kolei jesli zlekceważy troche i przez 2-3 tyg nie weźmie leków to znowu tyje. Także jesli będziesz brsała leki to myśle że poza tym wszystko będzie tak samo jak w każdej innej ciąży. A przecież +12 to nic takiego :p maluszek wyssa połowe zaraz:p
No kochana u mnie to nie jest wcale takie proste, ja przytyłam 15kg nim wykryli niedoczynność tarczycy i to w sumie w niecałe 3 miesiące, momentalnie skoczyłam z rozmiaru 34 na 38, a jak już dostałam leki to schudłam tylko o 5kg, a 10kg już się utrzymywało, ani nie wzrastało ani nie malało, leki przyjmuję regularnie, nie opuściłam ani jednej dawki, w ciąży mi nawet podnieśli dawkę... Ale znam przykłady gdzie po urodzeniu jest istna burza hormonów i tyje się jeszcze bardziej, i podnoszą dawkę leku, którą po urodzeniu jest strasznie ciężko dostosować... Mam koleżankę która urodziła rok temu i zamiast schudnąć to jeszcze przytyła...

No kochana u mnie to nie jest wcale takie proste, ja przytyłam 15kg nim wykryli niedoczynność tarczycy i to w sumie w niecałe 3 miesiące, momentalnie skoczyłam z rozmiaru 34 na 38, a jak już dostałam leki to schudłam tylko o 5kg, a 10kg już się utrzymywało, ani nie wzrastało ani nie malało, leki przyjmuję regularnie, nie opuściłam ani jednej dawki, w ciąży mi nawet podnieśli dawkę... Ale znam przykłady gdzie po urodzeniu jest istna burza hormonów i tyje się jeszcze bardziej, i podnoszą dawkę leku, którą po urodzeniu jest strasznie ciężko dostosować... Mam koleżankę która urodziła rok temu i zamiast schudnąć to jeszcze przytyła...
zgadzam się, moja mama ma od 26 lat niedoczynność i niestety pomimo leków tyje z powietrza :/ kurcze ja tak nie chce ;/

Dziewczyny wy się martwicie że przytyłyście ja jak byłam 1,5miesiąca temu u gina to nie przekroczyłam u niego 50kg przy wzroście 1m64cm i wiecie co jak byłam 3tygodnie temu to mnie pogłaskał po głowie i powiedział że przytyłam od poprzedniego razu 0,5kg
a teraz to mnie chyba opierdzieli jak pójdę w poniedziałek bo nie czuję się cięższa od poprzedniego razu
zaczyna mnie to martwić. Ale lekarz mówi że dzidzie mam malutką i że wszystko ok .

reklama
Do góry