reklama
kasiadz
Fanka BB :)
a ja karnet na siłownię fitness kupiłam+rolletic, i chyba najfajniejsze jest to że 2 razy w tygodniu wyrywam się z domu na 2,5godz. i odpoczywam psychicznie od tego wszystkiego, a przy okazji może kilogramy stracę. A ten rolletic to fajna sprawa
Asionek31
dziewczyny jak sobie radzicie z mega ssaniem mi się chce ciągle jeść
ja sobie nie radze jem i tyle ... co prawda ssanie na slodkie jest najgorsze , bo zarciem sie nie przejmuje tak bardzo , zawsze duzo jadlam , ale to slodkie troche mnie przeraza ....
Kingolinka
Miłka kurde dobry pomyusl zeby sie zmierzyc no!! Ale wydaje mi sie ze super efekty po 6-stce były by jakby jeszcze jakas dietka była...:-)
kasiadz
Kingolinka
Ha pol kilo schudłam :-):-):-):-) I faktycznie mniej mam w brzuchu! Miłka 6-stka działa:-) A dzisiaj ide sie na silownie zapisac i bede 4 razy w tygodniu chodzic na bieznie :-)
kasia - daj znać, czy ten rolletic działa bo przyrządy wyglądają jak narzędzia tortur ;-)
Kingolinka - ja mieszkam blisko parku więc codziennie zapylam ( bo nie spaceruję tylko prawie biegam) z Helką na 1,5 godzinki :-)
Kingolinka - ja mieszkam blisko parku więc codziennie zapylam ( bo nie spaceruję tylko prawie biegam) z Helką na 1,5 godzinki :-)
reklama
kasiadz
no tak wygląda, ale fajne odprężenie po siłowni - najprzyjemniej jak sie tyłek masuje