reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
Ja mam póki co 15 na plusie, ale mieszczę się we wszystkie ciążowe spodnie. Póki co chodzę w swetrach niezapięta, bo nie mam innego wyjścia. Tak samo w płaszczykach. Najgorzej mam z butami. Mam jedne takie super ekstra rozchodzone, ale już są stare i ani na uczelnie ani do szpitala w nich nie pojade... Znalazłam na przecenie jakieś takie cichobiegi i zamierzam je kupić, jak tylko mąż dostanie wypłatę :-p

ja to spodnie mam jedne ciazowe i mi spadaja :( bo sa pozyczone a tam pas wielkachny sie rozciagnal yh a tak to zamierzam kupic na dniach grube fajne rajstopy i bede nosila do spodnicy i rybaczek bo strasznie zimno sie zaczyna robic a szkoda kupywac mi na koniec ciuchy dobrze ze juz koniec zeby tak np w styczniu rodzic to szok hehe a na gore swetry wchodza ale bez zapinania a w brzuch zimno wrrr bede nakladala swoja kurtke nie zapinajac a na szyje szaliczek i styka zobaczymy czy nie bedzie jeszcze zimniej :(

Dziewczyny ja przez swoja wage nie wchodze do zadnej kurtki nie mowiac juz o zapinaniu.... do spodni jeszcze wszystkich sie mieszcze ale nie wiem czy dotrwam w nich do konca... najgorsze jest to ze nie mam praktycznie nic z dlugim rekawem... i wieczorami nie mam juz co wychodzic z domu :dry: bo jest za chlodno...

ja to juz sie nawet w szeroką bluze od dresu nie mieszczę ... o kurtce to nawet nie myślę ... a tu coraz chłodniej na dworze i coraz częściej szaro i ponuro. bez sensu kupowac wielką kurtkę czy sweter jak wychodzę na niedługie spacery, a poza tym termin już niedługo ... zwłaszcza, że jako listopadówki zaczęłyśmy się "rozpakowywać".

i miło tak poczytać, że przejmujecie się swoimi +10, +15, +20 kg. ja mam +30 i już mi wszystko jedno.
jak to któraś napisała wcześniej - "JEM DALEJ". :)

reklama
ja to juz sie nawet w szeroką bluze od dresu nie mieszczę ... o kurtce to nawet nie myślę ... a tu coraz chłodniej na dworze i coraz częściej szaro i ponuro. bez sensu kupowac wielką kurtkę czy sweter jak wychodzę na niedługie spacery, a poza tym termin już niedługo ... zwłaszcza, że jako listopadówki zaczęłyśmy się "rozpakowywać".

i miło tak poczytać, że przejmujecie się swoimi +10, +15, +20 kg. ja mam +30 i już mi wszystko jedno.
jak to któraś napisała wcześniej - "JEM DALEJ". :)

No i super :-) od razu mi lepiej na sercu, jak ktos sie nie przejmuje swoja waga i jest pelny optymizmu :-)

Do góry