reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

+ 3 kg (ekhm - przepraszam... ;-))

mam nadzieje że ważyłaś przed ciążą troche za dużo...bo jeżeli nie to współczuje ja z Zuzką przytyłam w ciąży ok 11-12 kg a po wyjściu ze szpitala miałam już -8 kg po miesiącu wyglądalam jak żywy trup przy wzroście 174 moja waga oscylowala w okolicach 50 kg te kilogramy po coś są w ciąży niestety ja miałam okazję się o tym przekonać :sorry:nie wiem jak teraz będzie ale chyba przybędzie mi z 2 kg więcej :sorry:no i bardziej mi tak w biodra i uda idzie co akurat nie bardzo mi się podoba

reklama
wlasnie dzisiaj tak smigalam: grube rajstopy, sukienka z dzianiny, zakiecik rozpiety, chusta bardziej dla ozdoby niz z potrzeby, bo sliczna jesienna pogoda i kozaki. nogi tez mam jak balerony, ale chyba widza,ze jestem w zaawansowanej ciazy.;-)

Banana a moge spytac gdzie kupilas takie kozaczki? Bo ja szukam i szukam i nic konkretnego nie moge znalezc, jedyne co mi sie podobaja sa na grubym obcasie, a obcasy odpadaja w naszym stanie...

Ło matko !!!! rozumiem, że brzuch może nie rosnąć, ale taki przyrost wagi ?? A Iga przecież swoje waży. Ciekawa tylko jestem jak to będzie u Ciebie po porodzie, jak cukrzyca odejdzie w niepamięć. My będziemy zrzucać kilosy, a Ty ?! :-D:-D:-D

a ja trzeba bedzie podtuczyc ;-)

+ 3 to naprawde malutko....:eek:

ja jestem w 31 tyg i mam niecale 8 na plus... sama juzn nie wiem czy to malo czy duzo ale sie nie przejmuje.... w koncu dzidzia rosnie.....

a dzis mam jakies smutki...straszne...

mam nadzieje że ważyłaś przed ciążą troche za dużo...bo jeżeli nie to współczuje ja z Zuzką przytyłam w ciąży ok 11-12 kg a po wyjściu ze szpitala miałam już -8 kg po miesiącu wyglądalam jak żywy trup przy wzroście 174 moja waga oscylowala w okolicach 50 kg te kilogramy po coś są w ciąży niestety ja miałam okazję się o tym przekonać :sorry:nie wiem jak teraz będzie ale chyba przybędzie mi z 2 kg więcej :sorry:no i bardziej mi tak w biodra i uda idzie co akurat nie bardzo mi się podoba

Ida jest zdrowa i ja też - po prostu przed ciążą rzuciłam palenie i koncertoo przybrałam na wadze. Podejrzewam ze zrzucam tamte kilogramy.

ja to juz sie nawet w szeroką bluze od dresu nie mieszczę ...)
ja sobie kupiłam gruby polar w rozmiarze XXXL :-D:-Di wchodzę w niego ze sporym zapasem. Tylko do sandałów dziwnie wygląda, zwłaszcza rano, jak jest 5 stopni, a ja do przedszkola z bosymi stopami... nie mogę butów dobrych kupić..

a obcasy odpadaja w naszym stanie...

ja mam wszystkie buty na baardzo wysokich obcasach.. bo wyszczuplają :-D nie umiem chodzić na płaskich :eek: pewnie dlatego mam problem z kupieniem butów teraz ..

Ida jest zdrowa i ja też - po prostu przed ciążą rzuciłam palenie i koncertoo przybrałam na wadze. Podejrzewam ze zrzucam tamte kilogramy.

ja identycznie :-D 1 maja ub,roku rzuciłam i utyłam 15 :cool2: włąśnie miałąm zacząć odchudzanie, kiedy się okazało, że jestem w ciąży :eek:

ja mam wszystkie buty na baardzo wysokich obcasach.. bo wyszczuplają :-D nie umiem chodzić na płaskich :eek: pewnie dlatego mam problem z kupieniem butów teraz

ja identycznie :-D 1 maja ub,roku rzuciłam i utyłam 15 :cool2: włąśnie miałąm zacząć odchudzanie, kiedy się okazało, że jestem w ciąży :eek:

No wlasnie mam ten sam problem, bo zawsze chodzilam na szpilkach zeby wyszczuplaly ale teraz nie jestem w stanie wytrzymac nawet 5minut, bo od razu parzą mnie stopy no i przy opuchliznie szybko zaczynaja mnie bolec nawet w normalnym obuwiu.

a co do tych kg przez papierosy to ja rzucilam jak sie tylko dowiedzialam o ciazy z nia na dzien... i od razu przez stres z rzuceniem zaczelam szybko dobierac sie do lodowki. takze po czesci nie dziwie sie mojej wadze teraz. ale za to mam satysfakcje bo tesciowa tez rzucila palenie i przytyla 10 kg juz wiec niech sprobuje mi znowu przygadac cos o mojej wadze w swieta to jej przypomne kto tu rzadzi :-)

ja rzuciłam w styczniu jak planowaliśmy dzidziusia ale nie utyłam nic:-D
no i nadal coś mało tyję :-p choć jem dużo:sorry::tak:
ale jak pierwszym razem rzucałam to też nie przytłam choć nie paliłam 8 miesięcy wręcz preciwnie schudłam troszkę:-D

reklama
Do góry