reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
To się ciesz, ze się mieścisz w spodnie męża:zawstydzona/y::sorry:. Mój waży 72 kg, a w pasie ma 80cm:eek::sorry::crazy:. Brakłoby mi tylko 40cm żeby się w nie zmieścić:zawstydzona/y::cool:

hehe Mamulica mam je niezapiete... ale chociaz na tylek wchodza :) do tego maksi dluga tunika sukienkowata i przy najmniej mi pasa nie uciska...;-)a w pasie rzeczywiscie mniejsza roznice mamy bo chyba z 10-20 cm :) choc w bluzy juz sie nie mieszcze :wściekła/y: a z racji tego okryc gornych brakuje :-(

ja mam 17 kilo na +... na szczęscie mam spodnie ciążowe w które jeszcze wchodzę ale tylko jedne bo w 2 juz nie wchodzę..... może dam rade jakoś w nich przechodzic....

ja mam 17 kilo na +... na szczęscie mam spodnie ciążowe w które jeszcze wchodzę ale tylko jedne bo w 2 juz nie wchodzę..... może dam rade jakoś w nich przechodzic....

ja tez cierpie na niedobor spodni a nie chce wywalac kasy na te ostatnie tygodnie. No ale brakuje mi kurtki i nie wiem co teraz. Na allegro wszystkie wygladaja jak kurtki na slonie, a te ladne plaszczyki sporo kosztuja :sorry:

u mnie juz prawie 10 na plusie...i tez mam coraz wiekszy problem ze znalezieniem czegos co moge wciagnac na tylek ;/

Ostatnia edycja:
ja kurtkę pożycze od kolezanki tzn taki mini płaszczyk bo nie opłaca mi sie kupowac takiego dużego bo mam zamiar wrócić do swojej dawnej wagi.... choć zobaczymy...

reklama
Do góry