reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

wczoraj leżałam z moim P w lozku juz i se rozmawialismy hehe razem doszlismy do wniosku ze od poczatku lutego przytylam 16 kg !! :)) dobrze ze tylko w brzuchu cyckach i na buzce troche :) wiec moze zrzuce hehe kiedys ;-)
i sie smial ze tyle waze ze nie widac po mnie :)

reklama
Witam dziewczyny to ja też może się do was dołączę myślałam że już może trochę za późno ale widzę że nie jestem w tym osamotniona. muszę przyznać że podczytuję was regularnie a szczególnie wątek wózkowy. Ja mam termin na 15.11. pozdrawiam:)
Witamy, nigdy nie jest za pozno;-):-D:-D:-D
Nie tylko podczytuj nas, ale dolacz do nas i pisz jak najwiecej:tak:
Zapraszamy na nasze inne tematy Listopadowe:-)
Termin wg Om mamy ten sam:-D

a ja tak nic nic, dietka cukrzycowa niby, a w ciągu tygodnia teraz podskoczyłam.. no i ważę 82. Czyli 7+.:szok:
82 kg ostatnio ważyłam przed pierwszym porodem, po przybraniu 25 kg.. Czyli teraz niby mało przybrałam na razie, a i tak pobiję wszystkie własne rekordy ciążowe, i wagowo i w obwodzie ..

Ja tez waze teraz 82,7 kg :szok: jak to zobaczylam to sie zszokowalam, a lekarz sie wkurzyl, bo przez 6 tygodni przybralam 8 kilo. No i teraz mam miec diete, ale nie mam pojecia jak to zrobic bo ciagle jestem glodna :eek:

Z Julia do porodu wazylam 75 kilo. Czyli przybralam 15 przez cala ciaze. A teraz to juz mam 17 kilo wiecej niz przed ciaza, a jeszcze caly pazdziernik przede mna :eek:

A lekarz twierdzi, ze juz mi ciezko sie poruszac a co bedzie potem (to fakt, bo mam ogromny brzuch i kazdy wrozy mi blizniaki, a to tylko jedno dziecko), a poza tym bedzie mi ciezko urodzic (? nie rozumiem dlaczego?)

Hej dziewczyny to i może ja coś napisze bo też często was podczytuje :tak:.Już kiedyś odzywałam się na którymś z wątków listopadówek 2009 ale pózniej jakoś to zaniedbałam może teraz postaram się częściej pisac:tak:.Jestem w 34 tc i waga zaczyna pokazywac mi prawie + 10kg i jestem trochę przerażona bo w pierwszej ciąży nie przekroczyłam 10kg a teraz to kto wie ile pokaże przed porodem bo jeszcze trochę mi zostało :sorry:.Pozdrawiam

fionka26 mam taki sam termin jak Ty..wdłg OM 17 a wdłg USG 28 listopad:-D przez ostatnie 4 tyg przybrałam 1,5 kg...to już w sumie 9,5:szok:
ja zaczęłam przybierać na wadze dopiero niedawno ale widzę że szybko przybieram, ja w przeciągu 2 tygodni 2 kg, to jak tak dalej pójdzie to dobiję do 20+:-(

reklama
Do góry