aneczka2405
Fanka BB :)
Ojeju 10kg? To malutko tylko pozazdrościć. Ja ostsatnio jak sie ważyłam to był 16tydzień to przybyło mi 4 kg aż sie boje stanąć na wage a kolejną wizytę mam za tydzień :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja to juz sie nawet w szeroką bluze od dresu nie mieszczę ... o kurtce to nawet nie myślę ... a tu coraz chłodniej na dworze i coraz częściej szaro i ponuro. bez sensu kupowac wielką kurtkę czy sweter jak wychodzę na niedługie spacery, a poza tym termin już niedługo ... zwłaszcza, że jako listopadówki zaczęłyśmy się "rozpakowywać".
i miło tak poczytać, że przejmujecie się swoimi +10, +15, +20 kg. ja mam +30 i już mi wszystko jedno.
jak to któraś napisała wcześniej - "JEM DALEJ".
kupiłam na allegro zamszowe i nawet moje opuchnięte stopki się mieszczą więc jest ok a jak nie to założe do tego adidasy i dam rade , kurtke dostałam od kuzynki i wyglądam w niej jak siedem nieszczęść ale co mi tam przecież to tylko kilka tygodnie :-) , grunt to dobre podejście ;-)Ania w kozaczki to ja sie nie pomieszcze przy spuchnietych nogach... u mnie spodnice wlasnie przez buty odpadaja... mam bowiem albo na obcasach lub kozaki.... a nogi jak baleron :|
Ło matko !!!! rozumiem, że brzuch może nie rosnąć, ale taki przyrost wagi ?? A Iga przecież swoje waży. Ciekawa tylko jestem jak to będzie u Ciebie po porodzie, jak cukrzyca odejdzie w niepamięć. My będziemy zrzucać kilosy, a Ty ?!+ 3 kg (ekhm - przepraszam... ;-))