_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nie to co umnie w szpilkach 163 hehehe
liliputku Ty
ale ja nic nie mówię, sama jestem nieco wyższa... bo bez szpilek 167
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie to co umnie w szpilkach 163 hehehe
liliputku Ty
ale ja nic nie mówię, sama jestem nieco wyższa... bo bez szpilek 167
tak, z moim brzuszkiem to prawda ledwo sie ruszam czasami, zaduszka po wejsciu na moje 2. pietro, spie ledwo co, ogolnie cieeeeezko mi z nim... no ale co poradzic jak taka slodka zawartosc w nim mieszka ;]to ważysz mało.... ale brzuszek maż nawet nawet
mój ma 87 tylko
ale ważne że dzieci nasze mają się dobrze ....
Klaudzia widać po mnie widać;-)Nazywają mnie Jenifer LOPEZ zgadnij dlaczego?;-)
U mnie waga ta sama, tylko 1cm więcej wzwyż :-) Plan poporodowy to 60.Mój licznik w tej chwili wskazuje 66 kg przy wzroście 174 cm mam nadzieje że nie przekrocze 70 no i że szybko zejdę po porodzie poniżej 60
Mój licznik w tej chwili wskazuje 66 kg przy wzroście 174 cm mam nadzieje że nie przekrocze 70 no i że szybko zejdę po porodzie poniżej 60