reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

no ja tyje tak średnio ani za dużo ani za mało póki co +8 ale brzuszek mam niewielki to fakt jak byłam tydzień temu w szpitalu to położna mnie zmierzyla to było chyba 82 cm(albo 88 :confused:) chyba bardziej ostatni idzie mi w uda :sorry2: mam tylko nadzieję że 12 kg nie przekroczę
ja miałam 86 ostatnio ale właśnie sprawdziłąm i mam 87:tak:
więc się łapiemy do jednej grupy... hehe
a na + mam 6 kg:-)

reklama
I mnie + 8 kg po wczorajszym ważeniu u gina, w ciągu oststnich 5 tygodni przybyło 2 kg. W trakcie badania lekarz stwierdził, że coś mały ten mój brzuszek (a mam 93 cm w obwodzie) i dla pewności obmierzył malucha na USG, i ze zdziewieniem stwierdzil że junior slusznych rozmiarów i waży już 2098 g. :tak:

to widzę że i z tego klubu moe coś być:-D
bo już jesteśmy 3:tak:
ja jeszcze nie doszlam do wagi sprzed ciazy... mialam okolo 75,5 a na poczatku ciazy(jak jeszcze nie wiedzialam o tym fakcie), mialam taki wstret do jedzenia, ze spadlam do 69,2-taki mam pierwszy wpis w karcie ciazy. potem byl okres, ze jeszcze spadala, obecnie rosnie z tym ze w tej chwili mam 69,5. lekarz sie cieszy, ze nie spada i z wszelkich pomiarow i badan wynika, ze z Tomusiem wszystko w porzadku :) brzuch tez mam sporawy, obecnie ok 110cm, ale bardzo stracilam na twarzy, rece i nogi tez mam szczuple. podobno taka moja "uroda" i nie da sie tego znienic...
wiec chyba sie kwalifikuje do tego klubu :-)

ja jeszcze nie doszlam do wagi sprzed ciazy... mialam okolo 75,5 a na poczatku ciazy(jak jeszcze nie wiedzialam o tym fakcie), mialam taki wstret do jedzenia, ze spadlam do 69,2-taki mam pierwszy wpis w karcie ciazy. potem byl okres, ze jeszcze spadala, obecnie rosnie z tym ze w tej chwili mam 69,5. lekarz sie cieszy, ze nie spada i z wszelkich pomiarow i badan wynika, ze z Tomusiem wszystko w porzadku :) brzuch tez mam sporawy, obecnie ok 110cm, ale bardzo stracilam na twarzy, rece i nogi tez mam szczuple. podobno taka moja "uroda" i nie da sie tego znienic...
wiec chyba sie kwalifikuje do tego klubu :-)
to ważysz mało....:tak: ale brzuszek maż nawet nawet
mój ma 87 tylko:sorry2:
ale ważne że dzieci nasze mają się dobrze ....

Na początku ciąży ważyłam 79 kg (180 cm wzrostu) a po dzisiejszym ważeniu 96 kg.więc... uwaga uwaga..................... 17 kg na plusie:-D:-D jestem w klubie:-D:-D Bałam się, że bedzie więcej , ale przez te 4 tyg.tylko 2,5 kg:tak:
Zapiszecie mnie????????????????/:-D:-D

reklama
Na początku ciąży ważyłam 79 kg (180 cm wzrostu) a po dzisiejszym ważeniu 96 kg.więc... uwaga uwaga..................... 17 kg na plusie:-D:-D jestem w klubie:-D:-D Bałam się, że bedzie więcej , ale przez te 4 tyg.tylko 2,5 kg:tak:
Zapiszecie mnie????????????????/:-D:-D

zostalas OFICJALNIE PRZYJETA! hehehehe tylko przy twoich 180 tych kg pewnie nie widac... nie to co umnie w szpilkach 163 hehehe

Do góry