reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Tak sobie pomyslałam , że jak tak dalej pójdzie to do porodu na pewno do 100 kg dobije:szok::szok::szok: I tak się zasatanawiam ,czy w normalnym szpitalu przyjmą kobietę co tyle waży ?? Może to od razu trzeba do weterynarza co się słonicami i hipopotamicami zajmuje:-D:-D:-D Przynajmniej sprzet ma odpowiedni .Gorzej jak kaze rodzić na sianie ;-)
dobre :-D:-D:-D:-D ale ja to na bank będę do takiego weterynarza zasuwać :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Tak sobie pomyslałam , że jak tak dalej pójdzie to do porodu na pewno do 100 kg dobije:szok::szok::szok: I tak się zasatanawiam ,czy w normalnym szpitalu przyjmą kobietę co tyle waży ?? Może to od razu trzeba do weterynarza co się słonicami i hipopotamicami zajmuje:-D:-D:-D Przynajmniej sprzet ma odpowiedni .Gorzej jak kaze rodzić na sianie ;-)

:-):-):-):-) ale się ubawiłam , dobre :-):-):-):-)
ale wiesz w polskich szpitalach są tak materace w łóżkach wygniecione ,że nie sprawi im to wielkiej różnicy :-D

No to ja mam problem z głowy:-D:-D:-D. Mój małżonek - lek. wet. specjalista rozrodu bydła da radę na pewno:-D:-D:-D. Martolinka, a może chcesz się do Mojego na poród zapisać:cool2::cool2::cool2:... Pełna obsługa, czyste oborowe siano gratis i sianokiszonka!!!!:-p:-D:-D:-D

hejka:-)
moja waga dobila do 75kilo:szok:jak tak dalej pojdzie to jak slonica bede:sorry:
Ehhhh, ja też dzisiaj stanęłam na wagę - kolejne 2kg do przodu :-(
Tzn mamy 34tydz a ja +17kg!!! :-(
Tu już nawet nie chodzi o to ile przytyłam ale ile ważę! 102kg!!!!!!!
Jestem przerażona i zdołowana, a nawet zmobilizowałam się i na basen od 3 tyg chodzę - tak ok 2-3 razy w tyg.

Ostatnia edycja:
Ehhhh, ja też dzisiaj stanęłam na wagę - kolejne 2kg do przodu :-(
Tzn mamy 34tydz a ja +17kg!!! :-(
Tu już nawet nie chodzi o to ile przytyłam ale ile ważę! 102kg!!!!!!!
Jestem przerażona i zdołowana, a nawet zmobilizowałam się i na basen od 3 tyg chodzę - tak ok 2-3 razy w tyg.

Marzenka 100 Lat :cool2:

reklama
Do góry