dobre ale ja to na bank będę do takiego weterynarza zasuwaćTak sobie pomyslałam , że jak tak dalej pójdzie to do porodu na pewno do 100 kg dobije I tak się zasatanawiam ,czy w normalnym szpitalu przyjmą kobietę co tyle waży ?? Może to od razu trzeba do weterynarza co się słonicami i hipopotamicami zajmuje Przynajmniej sprzet ma odpowiedni .Gorzej jak kaze rodzić na sianie ;-)
reklama
laparada
Fanka BB :)
sie popłakałam ze śmiechu :-):-)
AniaSm
Tak sobie pomyslałam , że jak tak dalej pójdzie to do porodu na pewno do 100 kg dobije I tak się zasatanawiam ,czy w normalnym szpitalu przyjmą kobietę co tyle waży ?? Może to od razu trzeba do weterynarza co się słonicami i hipopotamicami zajmuje Przynajmniej sprzet ma odpowiedni .Gorzej jak kaze rodzić na sianie ;-)
:-):-):-):-) ale się ubawiłam , dobre :-):-):-):-)
ale wiesz w polskich szpitalach są tak materace w łóżkach wygniecione ,że nie sprawi im to wielkiej różnicy
mamulica
No to ja mam problem z głowy. Mój małżonek - lek. wet. specjalista rozrodu bydła da radę na pewno. Martolinka, a może chcesz się do Mojego na poród zapisać... Pełna obsługa, czyste oborowe siano gratis i sianokiszonka!!!!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
:-d:-d:-dno to ja mam problem z głowy:-d:-d:-d. Mój małżonek - lek. Wet. Specjalista rozrodu bydła da radę na pewno:-d:-d:-d. Martolinka, a może chcesz się do mojego na poród zapisać... Pełna obsługa, czyste oborowe siano gratis i sianokiszonka!!!!:-d:-d:-d
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Ehhhh, ja też dzisiaj stanęłam na wagę - kolejne 2kg do przodu :-(hejka:-)
moja waga dobila do 75kilojak tak dalej pojdzie to jak slonica bede
Tzn mamy 34tydz a ja +17kg!!! :-(
Tu już nawet nie chodzi o to ile przytyłam ale ile ważę! 102kg!!!!!!!
Jestem przerażona i zdołowana, a nawet zmobilizowałam się i na basen od 3 tyg chodzę - tak ok 2-3 razy w tyg.
Ostatnia edycja:
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
Ehhhh, ja też dzisiaj stanęłam na wagę - kolejne 2kg do przodu :-(
Tzn mamy 34tydz a ja +17kg!!! :-(
Tu już nawet nie chodzi o to ile przytyłam ale ile ważę! 102kg!!!!!!!
Jestem przerażona i zdołowana, a nawet zmobilizowałam się i na basen od 3 tyg chodzę - tak ok 2-3 razy w tyg.
Marzenka 100 Lat
reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Dziękuje Kasiu - rany - ostatnie 20'cia...Marzenka 100 Lat