reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
nie jest zle bo jest tragicznie i nie zmienie zdania, kolo 18kg + to nie jest dobry wynik wiec mnie nie przekonasz...
ale wiem ze zrzucę to szybciutko wiec narazie staram sie nie przejmowac zbytnio ;-)

no i powiedz kochana, co te babki tu wygaduja, majac po 8-10kg na plusie:angry:
my witamy w klubie tylko te kobietki powyzej 18kg na plusie w 32 tyg ciazy, czy jest ktos oprocz nas? hahaha :D
ja klaudzia mam wrazenie, ze jak zamkne sie w 25kg + to bede mega szczesciara hahahaha
ps.wcale mi nie do smiechu:crazy: :p

Ostatnia edycja:
no u mnie to jakiś dziwny skok tej wagi. W tydzień 2 kg.???? To chyba jakaś przesada, dlatego lekarz uważa, że to obrzęki są!!! Co do brzusiów to chyba podobne mamy wielkościowo :))))

Buziaki

Ja też 12+ i na razie waga stoi w miejscu, na cale szczęście bo jak się rozpędziła to myślałam że do 100kg dobiję:) Oczywiście pomijam fakt wczorajszego obiadu (filet z dorsza, 2x frytki, zestaw surówek) :-D Po takim obiedzie waga znowu 1,5 kg:)

ja mam wizyte w poniedzialek i juz sie boje tej wagi:-(szczegolnie ze obecnie u mnie slodycze sa pochlaniane w strasznych ilosciach i wiem ze powinam sie powstrzymac ale nie umiem:-(

To wiecie ile ja ważę?! Boże...52 kg w 17 tygodniu!! Dzisiaj zapytałam moją gin. czy to w porządku że taka szczupła powiedziała że nie mam się martwić że będę przezywać w odwrotnym problemie:D No szczerze...marzę o tym.

reklama
no i powiedz kochana, co te babki tu wygaduja, majac po 8-10kg na plusie:angry:
my witamy w klubie tylko te kobietki powyzej 18kg na plusie w 32 tyg ciazy, czy jest ktos oprocz nas? hahaha :D
ja klaudzia mam wrazenie, ze jak zamkne sie w 25kg + to bede mega szczesciara hahahaha
ps.wcale mi nie do smiechu:crazy: :p
no to przylaczam sie do listy hipkow.... 18 kg....no coz staram sie nie przejmowac i juz sobie obiecalam , ze potem bede z tym walczyc....nic na to nie poradzimy moje drogie...glowa do gory....:tak:

Do góry