reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
mamulica masz moja fotke sprzed 3 tyg.powies sobie na lodowce jako przestroge:-D:-D:-D
Ladna mamusia z ladnym brzusiem:tak:
Chyba tylko w brzuch poszly te kg:confused:
Uwielbiam patrzec na kobietki w ciazy:-D
Mimo wszelkich niedogodnosci ciazowych, lacznie z kg to moglabym w ciazy byc na okraglo:szok::-D:-D:-D, a szkoda, bo wiecej raczej juz nie bede, wiec musze ta ciaza sie nacieszyc;-):-D:-D:-D

royanna dzieki za pocieszajace slowa i powiem Ci ze tez juz sie przyzwyczailam do tego stanu,ze wydaje mi sie ze mogla bym tak jeszcze miesiace cale chodzic:tak:
Tylko spanie jest ciezkie :angry: w lozku czuje sie ostatnio jak foka:-D i dlatego robie sobie noca i to dosc czesto nawet 3 godzinne przerwy.Potem odsypiam do 9:-)
Milego tycia dziewczyny,i pamietajcie jakie wspaniale nagrody Nas czekaja:tak:

ja dzisiaj też stanęłam na wadze i się przeraziłam w ciągu tygodnia przytyłam 1,1 kg :(( oby to był jednorazowy wybryk :))

hej laseczki to i ja sie pochwale swoja waga w 29tc..w ciagu miesiaca przytylam 2kg wiec chyba nie tak tragicznie co??a moze jednak??w brzuchu mam 94cm wiec nie ma sie co lamac:-)poza tym mam na+8,5kg wiec mam nadzieje ze w 13kg sie zmieszcze:-)oby oby

SMOCZYCA Ty to mnie akurat tym zdjęciem bardzo na duchu podniosłaś:tak::tak::tak:!!! Bo ja siebie jakoś ocenić nie potrafię i jak już widzę to 85kg to myślę, że to jak płetwal błękitny:baffled::-D.... A jak patrzę na Ciebie, a Twoje wymiary też nie jednocyfrowe:-p:-D, to widzę zgrabną mamuśkę z ogroooooooomnym brzuchem - ja też mam taki wielki:tak::-D...

reklama
Nie martw się, wszystko po ciąży zgubisz. Ja przy wzroście 167 ważę obecie 85 kg... A planowałam przytyć 15 kg w całej ciąży. póki co jestem 12 kg do przodu.
to ja dla porównania powiem że przy tym samym wzroście mam 71kg:sorry2:
i schudłam w tyłku bo ostatnio kupiłam sobie spodenki dziecięce plażowe na rozmiar 160cm i weszłam w nie bez problemu......

Do góry