no coś Ty! Chociaż moja położna opowiadała jak to jej bratanica jest w 5 miesiacu ciąży i przytyła już 15 kg, to zastanawiam się ile ona będzie ważyć w 9?! Jak będziesz karmic piersią to na pewno zrzucisz wszystkie kg na + i wrócisz do swojej wagi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No moja droga, nie było Cię, więc nie wiesz, ale jednak jedno noszęNo dobrze moja droga, ale ty dwójkę dzieciaczków nosisz więc poniekąd jest to uważam naturalne że trochę więcej ważysz...
NO CO TY MÓWISZ??? ŻARTUJESZ??? hahahahahhaNo moja droga, nie było Cię, więc nie wiesz, ale jednak jedno noszęOt, tylko taka chwilowa pomyłka była
I co na to powiesz???
![]()
No ale mi odbiegłaś od tematu , KochanaNO CO TY MÓWISZ??? ŻARTUJESZ??? hahahahahha
a może jednak...? ;-)
Nie mam pytań do tych lekarzy... przecież podobno było widać 3 rączki...
No cóż, niebawem dowiemy się na 100%... ;-)
Co powiem? Może tylko tyle, że chociaż zabrzmi to okrutnie to odrobinę pocieszające jest dla mnie, że nie jestem jedyna w tak drastycznej sytuacji...No ale mi odbiegłaś od tematu , Kochana. Co teraz powiesz na moje wielorybie gabaryty???
... No więc już nie narzekaj, moja droga
!!!
Nikt mi nie powie, że nawet przy wzroście 182cm 100kg żywej wagi to nie problem:-(
Smoczyca jesteś dla mnie jak Mc Donald's : Ajm lowin it175cm, 104 kg, 134cm w "pasie" i to NIE PROBLEM!!!!![]()