reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

weri ja też planuje zakup elektronicznej wagi;-) Moja ostatnia taka zwykła mnie zawiodła. Ale to był najtańszy model z tesco - gdy na nią weszłam to się wygięła;-)

hahaha :-D byłas z reklamacją? :-D
ja kupiłam sobie wagę, która umie tez mierzyc zawartośc tłuszczu i wody w organizmie. Jak zmierzyłam, to mi waga powiedziała, że jestem gruba, więc się obraziłam i juz nie mierzę :tak:

reklama
Ja wyszłam z wagi 72kg (nadwaga mimo że przed ciążą schudłam 7 kg), a teraz ważę 80 kg w 25 tygodniu.Mam nadzieje że do 90 kg nie dobije:cool:

IZA nie miałam odwagi na reklamacje :-D Ciekawe co powiedziałabym im ;-) Ja wiem , że to defekt sprzętu a nie moja waga , ale oni mogą tego nie wiedzieć:-D
Ja bałabym się taki sprzęt do domu zapraszać jak Twój :tak: poinformowałby mnie ile jest zawartości tłuszczu w tłuszczu:-D

Wow stał sie cud:-) Udało mi się wstawić suawczek już w 7 msc:-D tak próbowałam kilka razy wcześniej i nic :-D już nie chciałam prosić nikogo o pomoc poraz kolejny żeby się ni zbłaznić. Ja po prostu potrzebuję więcej czasu niż inni:-)

Wow stał sie cud:-) Udało mi się wstawić suawczek już w 7 msc:-D tak próbowałam kilka razy wcześniej i nic :-D już nie chciałam prosić nikogo o pomoc poraz kolejny żeby się ni zbłaznić. Ja po prostu potrzebuję więcej czasu niż inni:-)

gratulacje ! :-) na wygraną wojne składają się wygrane małe bitwy:-D
PS. no ja bym reklamowała - powiedziałabym, ze mąż na niej stanął :-p

A ja Wam sie pochwalę, że trzeci dzień mojej diety ( nabiał, mało słodyczy, woda zamiast soków, odtłuszczone mleko) i mam 1,5 kg mniej - 83,5kg... I już jestem trochę spokojniejsza...
A waga mi się nie wygina - mam mocną socjalistyczną jeszcze:-D:-D:-D:-D
Martolinka historia z wagą pierwsza klasa :-D:-D:-D:-D

dzisiaj się ważylam i przez tydzień przytyłam 0,5 kg, czyli chyba w normie?? któraś pisała że chyba tyle teraz będziemy przybierać tygodniowo?? w sumie to już +4,6 kg

sylaba no to pieknie trzymasz forme! ja sie jakos pogubilam w tej ciazy troche samo bycie w ciazy chyba mi nie sluzy nie moge sie doczekac kiedy juz urodze i bedzie po brzmi to okropnie ale jedyna fajna rzecz w ciazy to jak dzidzia kopie reszta mi sie nie podoba

zastanawiam sie nad kupnem elektrycznej wagi teraz mam ta taka zwykla z wahadelkiem:sorry: moze wkocu sie dowiem ile na prawdde waze:blink:

No a ja mam zalamke.... 15 kg od poczatku ciazy. I nie wiem czy mam przestac jesc czy dalej sie uszukiwac ze nie jest zle? :dry::dry::dry: Nie przypuszczalam ze az tyle tego bedzie juz... :-( a gdzie tam do konca... Jak dobrze pojdzie to zatrzymam sie na 25 kg :dry::dry:masakra... i do tego jestem pewnie sama z taka waga? ?

no to widze nie jestem sama, ja przytylam narazie 14kg...ale mam ciagle straszna ochote na slodycze i nic na to nie poradze....tez sie troszke martwie ile to bedzie do konca ale co zrobic takie uroki niektorzy tyja 8 kg, a inni 20.....widocznie nie zalapalysmy sie do grona szczesciar

reklama
no to widze nie jestem sama, ja przytylam narazie 14kg...ale mam ciagle straszna ochote na slodycze i nic na to nie poradze....tez sie troszke martwie ile to bedzie do konca ale co zrobic takie uroki niektorzy tyja 8 kg, a inni 20.....widocznie nie zalapalysmy sie do grona szczesciar

Ja to juz teraz najchetniej zalozylabym watek o chudnieciu :-) Najgorsze jest to ze nienawidzeeeee sie odchudzac i daje sobie spokoj po 2/3 dniach :dry: czasami po godzinie bo akurat nawinie sie kawalek czekoladki :dry:
No trudnno....

Do góry