martolinka
Mama i nie tylko :-)
Zgadzam się z Wami... ciężko lodom się oprzeć...;-) Mi ostatnio zasmakowały Grycana o smaku likieru pomarańczowego Do tego maliny i już nic więcej do szczęscia nie potrzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się z Wami... ciężko lodom się oprzeć...;-) Mi ostatnio zasmakowały Grycana o smaku likieru pomarańczowego Do tego maliny i już nic więcej do szczęscia nie potrzeba
kurcze nie wiem co mam myslec staje dzisiaj na wadze a tam 83 mysle jak jak mialam 80 wczoraj to wchodze znow 75 i co wchodzilam znowu na wage to inaczej pokazywala od 73 do 85 zalezy jak ustawilam nogi na wadze to juz sama nie wiem moze mam wage popsuta? fajnie by bylo dowiedziec sie ze wcale nie przytylam juz 13 kilo
Weri - dlatego ja ufam tylko ważeniu u lekarza (bo sprzęt bardziej profesjonalny).
Dziś na wizycie było 59 kg czyli od początku ciąży +6. W ciągu 3 tygodni przybrałam 1,8 kg, to jak narazie największy skok ( z tego maluch przybrał ok 400 gram).