reklama
Ja mam już 10 kg na plusie... Ginekolog mówi, że ze 2 kg to sama opuchlizna waży. Ostatnio opowiadał mi na pocieszenie, że miał pacjentkę z wagą początkową 70 kg, przytyła ponad 20 kg w ciąży, a teraz, po pół roku od porodu waży 60 kg! I to bez diet, odchudzania itp. Tak działa macierzyństwo...
natalunia bo często tak jest, że wszystko samo spada. Widzę to po siostrze, ona miała duży brzuch już przed ciążą i ważyła ponad 100 w dniu porodu, a teraz już jest dużo chudsza niż przed ciążą. Niestosowała żadnych diet, nawet nie karmiła piersią, ale przy dziecku jest tyle do zrobienia a na dodatek dom itp że zanim się obejrzała to waga poszła w dół. Tylko że jej flaczek na brzuszku został bo nie ćwiczyła bo po całym dniu z dzieckiem to już nie miała siły )
mamulica
Fanka BB :)
A ja od dziś biorę się za siebie, bo waga mnie zaczęła po prostu przerażać:-(. Dziś znów pokazała 1 kg więcej:-(. Z resztą chyba przytyłam najwięcej z Was wszystkich... Zamierzam jednak wprowadzić pewne ograniczenia...
dziubasek08
ja zanotowałam +9 kg - 27 tydz.
też staram sie uważać na to co jem i kiedy, ale lody uwielbiam o każdej porze )))
też staram sie uważać na to co jem i kiedy, ale lody uwielbiam o każdej porze )))
katarzyna1983
ja musowo musze cos w nocy przegryzc bo nie przezylabym
weri
ja jak wstaje w nocy na siusiu musze nad ranem zjesc cos ale wybieram banana albo jabluszko :-) jablka i banany ida u nas teraz kilogramami do tego jem tylko gruszki,brzoswinie,maliny,jagody i truskawki jakos innych jesc owocow nie moge tylko walkuje ciagle te same
MagdaP3011
A ja to znowu koło 3 w nocy czekolade wcinam musi być koniecznie coś czekoladowego a najlepiej milka Póki co cieszy mnie każdy kg. na + Myślę że teraz to są takie najgorsze tyg. kiedy tyjemy a później się to unormuje i znowu waga stanie w miejscu albo będzie rosła bardzo delikatnie. Chciałabym do końca przytyć tak 12-14kg. Jak na razie +7
reklama
Ja mam cichą nadzieję zmieścić się w 15 kg.
Jem koniecznie śniadanie, bo bez tego to później mam cały dzień do tyłu. Około 11 jem drugie śniadanie z kawką. Około 15 jem obiad a około 19 kolację. Czasami coś wcinam między posiłkami, ale to zazwyczaj owoce lub lody (pocieszam się, że więcej się kalorii spala niż przyjmuje podczas jedzenia lodów )
Jem koniecznie śniadanie, bo bez tego to później mam cały dzień do tyłu. Około 11 jem drugie śniadanie z kawką. Około 15 jem obiad a około 19 kolację. Czasami coś wcinam między posiłkami, ale to zazwyczaj owoce lub lody (pocieszam się, że więcej się kalorii spala niż przyjmuje podczas jedzenia lodów )