reklama
ja tez tyje rowno, twarz wyglada jak ksiezyc w pelni, na bioderkach takie pontoniki, ze na wodzie z pewnoscia bym sie unosila bez jakiegokolwiek wysilku, ale... najgorsze jest cos innego moje uda zaczely sie o siebie ocierac gdy mam na sobie spodnice, koszmarne uczucie, pudruje sobie tam gdzie sie ocieraja ale przy tych upalach tutaj to wystarcza na kilka minut, bo tu powietrze jest mokre i po kilku minutach na zewnatrz wszystko jest wilgotne, a co dopiero pod spodnica
malina1979
;)
Ja też je czuję przy chodzeniu Nic przyjemnego.. W Polsce może wilgotność powietrza nie daje się tak we znaki, ale podczas upałów to i tak jest uciążliwej najgorsze jest cos innego moje uda zaczely sie o siebie ocierac gdy mam na sobie spodnice, koszmarne uczucie, pudruje sobie tam gdzie sie ocieraja ale przy tych upalach tutaj to wystarcza na kilka minut, bo tu powietrze jest mokre i po kilku minutach na zewnątrz wszystko jest wilgotne, a co dopiero pod spodnica
malina1979
;)
Ja też je czuję przy chodzeniu Nic przyjemnego.. W Polsce może wilgotność powietrza nie daje się tak we znaki, ale podczas upałów to i tak jest uciążliwe
http://www.suwaczki.com/
a juz myslalam, ze jestem sama z ta niedogodnoscia i jak tu pozniej zrzucic te centymetry na udach,ehhh, do tego cellulit widoczny golym okiem, ale najwazniejsze, ze malenstwa rosna jak juz beda z nami, zajmiemy sie naszymi ocierajacymi sie udzikami
mamulica
Fanka BB :)
Problem ocierajacych ud też nie jest mi obcy!!!A chodzę, w spodniach dla wygody... Celulit też taki dość paskudny mam na udach i tyłku. Trudno, tak jak Agusisko napisałaś, to jest problem "na potem"...
Ja mam krzywe nogi więc problem ocierania się ud czy łydek jest mi obcy
......Nawet gdyby niewiadomo jak nogi miałyby nabrać wody hehe.
Póki co w ogóle mi nie puchną i prócz brzucha i lekko zmienionych rysów twarzy chyba nie widać żebym przytyła.
......Nawet gdyby niewiadomo jak nogi miałyby nabrać wody hehe.
Póki co w ogóle mi nie puchną i prócz brzucha i lekko zmienionych rysów twarzy chyba nie widać żebym przytyła.
niunians, ja juz jestem po badaniu z glukoza i mam wyniki w normie, a tez od pocz ciazy wogole nie przybieram, tylko mi brzuchol urosl...ja słyszałam że jeśli kobieta nie tyje podczas ciąży to że może to być oznaka cukrzycy ciążowej ( oby nie bo ja tylko 3,6 kg mam na plusie, a obciążenia glukozą jeszcze nie robiłam
lekarz obwinia o to moja nadwage sprzed ciazy, zmiana stylu zycie spowodowala, ze dziecko rosnie i tutaj waga "rosnie" a ze lepiej sie odzywiam i wogole w innym stylu niz przed ciaza, to wage z "innych miejsc" trace, zaszczuplaly mi nogi, rece i twarz
pzdr
Asia
reklama
malina1979
;)