reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

ja niestety jak nie tylam tak nie tylam, a teraz ooooo zgrozoooo :szok: na ostataniej wizycie (25 tydzien) bylo juz prawie 7kg, ale co tam, bedziemy sie pozniej razem odchudzaly :-D
a co ja mam powiedziec ja przytylam 12 kilo a jeszcze 3 miesiace do konca slodycze jem rzadko nie wiem co zleg robie ze tak rosne:wściekła/y: chyba mam za malo ruchu w pracy glownie siedze:confused:

reklama
a co ja mam powiedziec ja przytylam 12 kilo a jeszcze 3 miesiace do konca slodycze jem rzadko nie wiem co zleg robie ze tak rosne:wściekła/y: chyba mam za malo ruchu w pracy glownie siedze:confused:

Weri ja tez juz mam 12 na plusie. No nic bedziemy sie martwic tusza po porodzie, a tymczasem zapraszam do klubu otylosci ciazowej i wsparcia poporodowego :-)szczescie takie ze to zima, i nikt nie bedzie widzial tluszczyku pod wartstwa ubran ale minus taki ze ida swieta Bozego Narodzenia a tu na diecie trzeba byc :-D i cos juz czuje ze w swieta i tak sobie odpuszcze.

dawno sie nie wazylam ale pewnie z 10 kg mam moze i lepiej i nie przejmuje sie bo kazdy mi mowi ze z tyłu nie widac nawet ze ciezarna wszytsko poszlo mi do przodu w brzusio uda i dupka bez zmian wiec ciesze sie :)

Mi za to poszlo w biodra, tylek i uda. MASAKRA, ale nie przejmuje sie, jak ktos mi mowi ze mi przybylo tu i tam to mowie ze chce wygladac jak Beyonce, albo Jenifer Lopez i bardzo sie z tego ciesze i ze nie lubie jak dziewczyny nie maja zadnych ksztaltow kazdy pozniej siedzi po cichu :-) (oczywiscie nie chce wygladac jak beyonce czy J.Lo ale tak sie pocieszam przed innymi)

Mi za to poszlo w biodra, tylek i uda. MASAKRA, ale nie przejmuje sie, jak ktos mi mowi ze mi przybylo tu i tam to mowie ze chce wygladac jak Beyonce, albo Jenifer Lopez i bardzo sie z tego ciesze i ze nie lubie jak dziewczyny nie maja zadnych ksztaltow kazdy pozniej siedzi po cichu :-) (oczywiscie nie chce wygladac jak beyonce czy J.Lo ale tak sie pocieszam przed innymi)
mi wlasnie tez w tylek idzie i uda i pojawil mi sie celulitis tak sobie postanowilam ze od dzisiaj zaczynam wiecej dbac o siebie i o to co jem wlasnie wyslalam swojego na zakupy po warzywka dzis rosolek a potem salatka z feta i oliwkami jutro nadziewane papryki a w poniedzialek leczo taki mam plan:-) najpierw musze jednak powalczyc w kuchni z brudnymi naczyniami o miejsce na blatach:-p

Wczraj wieczorem namowilam mojego M na wejscie na wage, bo on zawsze mizernie wyglada, wiec robi to niechetnie. Ma 191cm a najczesciej wazy 72kg w porywach do 74(ale zadko). Wszedl nieboraczek i nagle okazalo sie, ze ma prawie 77kg!!! Czyli przybral w ciagu miesiaca ok 4kg! Ale sie usmialam! ostatnio wazyl tak przed slubem. Czyli razem nabieramy ciazowych kraglosci:) od razu mi lepiej, hihihi

No i ja oczywiście tak samo, Klaudzia, z resztą od początku razem w klubie jesteśmy:-D:tak::cool2:. Tyle że ja się dziś zważyłam i mam już 14:szok::shocked2:. Tyle że jestem koszmarnie popuchnięta, upały są i zatrzymuję wodę...:dry:

reklama
ja nadal 2,5 kg :baffled: zaczyna ograniacc mnie panika....
choc gdzieś tam głębko w środku jakiś prózny chochlik się cieszy
obby było wszystko dobrze. W czwartek mam usg 3d to zobaczę czy chociaz mój synek tyje.

Do góry