reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

reklama
22 tc i 3 kg na plusie. Ni w gruszkę ni w pietruszkę. Ciuchy sprzed ciąży za ciasne, a jak chcę ominąć kolejkę w sklepie to muszę cała się wyginać żeby było brzuch widać.

ja mam +3,6 kg czyli przez tydzień przytyłam 10 dag, ale miejsca mi już wszędzie ustępują bo brzucholek ogromny. Wtgląda już na 9 miesiąc :((

jak wy to robicie ja mam 25 tydzien 11 kg na plusie to dla mnie wielki cios kiedys wazylam 86 kilo i zrzucalam to prawie 2 lata ale zrzucilam 26 kilo nie chce drugi raz tak sie spasc:wściekła/y:

Ja od poczatku mam juz 6 kg ale od ostatnich 5 tygodniach przytyłam zaledwie 0,8 kg więc się cieszę :))) No, ale najwieksze przybieranie na wadze przed nami... ciekawa jestem z jakim wynikiem skończymy...

Ja od poczatku mam juz 6 kg ale od ostatnich 5 tygodniach przytyłam zaledwie 0,8 kg więc się cieszę :))) No, ale najwieksze przybieranie na wadze przed nami... ciekawa jestem z jakim wynikiem skończymy...
z tym największym przybieraniem na wadze to różnie bywa w okresie, który przed nami! ja się bardzo martwiłam, że skoro już przytyłam 6 kg, to co to będzie potem! a wiele koleżanek już mamuś mówiło mi, że one właśnie do końca drugiego trymestru tyłu dużo, a potem to tak 0,5 kg na tydzień, albo i mniej! więc myślę, że nie zawsze jest tak, że najwięcej tyje się w III trymestrze i tym się pocieszam ;-)

z tym największym przybieraniem na wadze to różnie bywa w okresie, który przed nami! ja się bardzo martwiłam, że skoro już przytyłam 6 kg, to co to będzie potem! a wiele koleżanek już mamuś mówiło mi, że one właśnie do końca drugiego trymestru tyłu dużo, a potem to tak 0,5 kg na tydzień, albo i mniej! więc myślę, że nie zawsze jest tak, że najwięcej tyje się w III trymestrze i tym się pocieszam ;-)

To ja tez będę się tym pocieszać... :-)

reklama
Do góry