reklama
mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
Dziewuszki
Stanęłam dziś na wagę - wreszcie, bo chyba podświadomie odsuwałam od siebie ten moment... zresztą już chyba któraś z Was pisała że też boi się na wagę stawać...
no i...
zaczynam 26tydz i... +10kg
Jeszcze trochę i do setki dobiję bo przy moim 182 wzrostu to od 85 zaczynałam
ehhhh, myśłałam że jestem na to przygotowana ale mimo wszystko trudno mi się z tym pogodzić...
Stanęłam dziś na wagę - wreszcie, bo chyba podświadomie odsuwałam od siebie ten moment... zresztą już chyba któraś z Was pisała że też boi się na wagę stawać...
no i...
ehhhh, myśłałam że jestem na to przygotowana ale mimo wszystko trudno mi się z tym pogodzić...
kilolek
podwójna listopadowa mama
ja mam tai stres. Boję się wchodzic na wage.Na razie przytyłam bardzo mało, ale tym bardzej boję się, ze nagle zacznę to nadrabiać i setke przekroczęDziewuszki
no i...
mary__mary
wiem, wiem, wiem - cały czas to sobie powtarzam... zresztą nikt nie powiedział że będzie łatwo prawda..?mary nie martw się - pamiętaj, że dużo z tego zgubisz po porodzie a zostało już tylko 15 tygodni słodka więc nie martwy się. ja mam nadzieję, że dobiję tylko do 20 na plusie a potem urodzę hihihi
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
wiecie... a mi moja walnięta szefowa jak mnie wczoraj zobaczyła powiedziała że jestem w ciąży i mam nie być na diecie
głupia a co ona soebie myśli że ja się odchudzam czy co??!!
jem non stom czego tylko dusza zapragnie a ta że nie widzi brzucha to mówi że nie jem chyba .....
jakby to była moja wina.....
głupia a co ona soebie myśli że ja się odchudzam czy co??!!
jem non stom czego tylko dusza zapragnie a ta że nie widzi brzucha to mówi że nie jem chyba .....
jakby to była moja wina.....
malina1979
;)
To z Ciebie spora dziewczynka jest :-). Przy Twoim wzroście 10 kg :-)ginie.. Wyobraź sobie, że ja tyję tyle samo co Ty w czasie ciąży, przy wzroście 158 cm. Łatwiej przeskoczyć niż obejść Taki troll mały..Jeszcze trochę i do setki dobiję bo przy moim 182 wzrostu to od 85 zaczynałam
mary__mary
jojkadziś wróciłam z tygodniowego urlopu, stanełam na wagę, i znów 2 kg do przodu.... do porodu bede mieć 100kg na plusie...
nie pozostaje nam nic innego jak chyba tylko przyjąć to do (ś)wiadomości...
reklama
dziubasek08
Fanka BB :)
Hej, ja jutro zaczynam 25 tydz i mam 8 kg na plusie. Buzia mi się też trochę rozszerzyła Chciałam max. 14 -15 kg przytyć, ale już widzę, że trudno będzie się tego trzymać.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!