ALe dlaczego sądzicie, że musicie tak dużo przytyć???
Słyszałam, że standard to ok 14 kg, więcej powinny utyć dziewczyny z niedowagą przed ciążą. Ja cały czas oscyluję w granicach 5 kg, (do 6 pod koniec dnia). Jeżeli teraz nawet po 2 kg miesięcznie do przodu będzie, to pół biedy..
Dziubasek, u mnie 1 kg z tych wszystkich kilogramów jakie przybrałam to zlokalizowały się w twarzy
:-
zawstydzona/y:
Koszmar..
http://www.suwaczki.com/
Absolutnie nie uważam, że trzeba przytyć więcej niż 15 kg :-)
Ja się tylko boję, że tyle przytyję.
W I trymestrze przytyłam 0,5 kg, a w II trymestrze mi tak waga rośnie jak szalona i nie wiem od czego- nie objadam się, na kolacje jem raczej owoce, jogurty i ten ostatni posilek jest o 19 00.
Faktycznie narazie poszło mi w brzuch i w piersi, ręce dalej chude, nogi, pupa takie same.
ja chuda haha odezwala sie gruba:-)ja jakos w pierwszej ciazy przytylam 14kg ale jak wychodzilam ze szpitala to juz w ubrankach sprzed ciazy i ogolnie po porodzie nic juz nie bylo widac po kg tylko wielka zawisc w oczach innych swiezo upieczonych mam ze po mnie nie bylo juz widac brzuszka a one mialy brzuchy jak w 4-5mcu!!masakra!!
Ola niby w 2trymestrze tyje sie najwiecej wiec juz mniej niz wiecej do konca tego 2trymestru:-)