katrenki
Fanka BB :)
no ja tez...chociazchude mieso kurczaczka uduszone np z warzywami...dietetyczne,zdrowe i smaczneale mysle ze jednak mieso jest bardzo wazne jak sie karmi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no ja tez...chociazchude mieso kurczaczka uduszone np z warzywami...dietetyczne,zdrowe i smaczneale mysle ze jednak mieso jest bardzo wazne jak sie karmi
nawet gdybym chciala przejsc na taka diete jak mamulica to rodzina mi poprostu nie pozwoli... a napewno nie moja mama czy maz tzn beda mnie wspierac itd w diecie ale nie dopuszcza do tego zebym nie zjadla jakiegos miesa... mysle ze ten duszony kurczak nie jest taki zly
A byscie zobaczyly jaka dietke chciala mi babcia po ur Julii zafundowac na samo wspomnienie az mnie trzesie: 5 posilkow dziennie, ale nie malych, tylko cala taca najrozniejszych rzeczy czyli np sniadanie wygladalo tak: zupa mleczna, bulka z maslem i szynka, bulka z maslem i serem, twarozek bialy, jajko na miekko i bawarka a obiad np. rosol, caly duzy talerz ziemniakow z kotletem i surowka, a na deser misa budyniu a, i obowiazkowo jogurt do obiadu lub maslanka. Jakbym na to poszla to bym teraz wazyla 150 kg A zreszta teraz jak jestem w ciazy a ona kaze mi cos zjesc (jak do niej przychodzisz to od razu obiad Ci robi, a sprobuj nie zjesc, to obrazona do konca zycia - i niewazne ze pol godziny temu jadlas obiad w domu) to mowie ze nie moge bo waga itd, a ona mowi ze to nie ja chce jesc a dziecko i dla niego nawet jak nie moge to musze na sile wciskac