reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Ja z rozmiaru butów 40 teraz noszę 42..dobrze, że w Deichmanie maja takie rozmiarówki:cool::cool:

Oj Magda wiem o czym mówisz..:-:)-(Ja największy problem to mam z palcami od rąk..rano to nawet ścisnąć dłoni nie potrafię..:wściekła/y:
mamy takie same objawy:-( a ja mam jeszcze chorobę raynauda i teraz zaczyna się to bardzo bardzo nasilać:wściekła/y::-(

reklama
A wiec u mnie sytuacja przedstawia sie nastepujaco: W srode urodzilam slicznego, zdrowego synusia, Kacperka:) i przed samym porodem wazylam 71 kg. Dzisiaj waze 63, wiec 8 kg zeszlo ale jeszcze drugie 8 do zrzuzenia! Mysle ze nie jest az tak zle:-) Pozdrawiam

A wiec u mnie sytuacja przedstawia sie nastepujaco: W srode urodzilam slicznego, zdrowego synusia, Kacperka:) i przed samym porodem wazylam 71 kg. Dzisiaj waze 63, wiec 8 kg zeszlo ale jeszcze drugie 8 do zrzuzenia! Mysle ze nie jest az tak zle:-) Pozdrawiam
Nie jest tak źle??Dziewczyno - super masz:-):-)..

Mi waga stanęła na 94 kg - od dobrego tygodnia..:tak::tak:więc cały czas mam plus 15 kg..:-)

ja mam 10 na minusie, zostały jeszcze 4 do wagi sprzed ciąży, ale ponieważ sobie założyłam, że schudnę więcej, jeszcze minimum 15 muszę zrzucić!

reklama
Do góry