reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

nie wiem ile waze bo w szpitalu nie mam jak tego sprawdzic ale moj maz twierdzi ze chudne w oczach :blink: brzucha nie mam juz prawie wcale wyglada jakbym zjadla wiekszy obiad zadna skora mi nie wisi super sie wszystko wchlonelo tylko przez ten nawal piersi mam gigantyczne piersi ale to sie mam nadzieje szybko unormuje
dla mnie najwiekszy cud to celulit jak szlam do porodu mialam koszmarny a dzisiaj w trzeciej dobie po porodzie nie mam prawie nic :-pnogi i biodra tez zrobily mi sie takie chudziutkie wiec to jednak byla woda a nie tluszcz

reklama
nie wiem ile waze bo w szpitalu nie mam jak tego sprawdzic ale moj maz twierdzi ze chudne w oczach :blink: brzucha nie mam juz prawie wcale wyglada jakbym zjadla wiekszy obiad zadna skora mi nie wisi super sie wszystko wchlonelo tylko przez ten nawal piersi mam gigantyczne piersi ale to sie mam nadzieje szybko unormuje
dla mnie najwiekszy cud to celulit jak szlam do porodu mialam koszmarny a dzisiaj w trzeciej dobie po porodzie nie mam prawie nic :-pnogi i biodra tez zrobily mi sie takie chudziutkie wiec to jednak byla woda a nie tluszcz
hmmmm to super:-):-):-):-) a co do tych piersi to mąż się napewno cieszy:-D

Witam listopadowe mamuśki!
Ja mam termin na 9 listopada... znaczy na dzisiaj... ale malemu coś nie śpieszno! No myśle, że na dniach coś sie ruszy i urodze i również dam Wam znać jak moja waga. Teraz na dzień terminu wynosi 71 kg. Znaczy 15 do przodu. Nie wiem czy po porodzie bede miala sie czym chwalic, że ładnie waga spada, ale to się okaże na dniach.
Pozdrawiam serdecznie!!!:-)

Mój brzuch ważył 8 kg. Ważyłam się zaraz po porodzie i tyle spadło. Z tego dzidzie ważyły razem 4300g. Teraz zostało mi 3kg więcej niż przed ciążą.

Mój brzuch ważył 8 kg. Ważyłam się zaraz po porodzie i tyle spadło. Z tego dzidzie ważyły razem 4300g. Teraz zostało mi 3kg więcej niż przed ciążą.

Bura Ty z bliźniakami nie ważyłyłaś tyle co ja teraz z jednym.... ech..:zawstydzona/y:
Ale gratuluję Ci wyniku:-D zgubisz te 3 kg szybciej niż myślisz

Ja w ciazy przybrałam 15 kg po porodzie spadło tylko 5 :-( a 10 kg zostało na plusie. Trudno mi będzie to zrzucić bo jestem ogromnym łasuchem :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(

a ja sie k*%$@ zblizam do 30kg wielkimi krokami... i juz mnie cos sciska :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra poprostu :crazy: mam wrazenie ze nigdy nie tego nie pozbede.... za chwile podniose sobie poprzeczke i bede modlic zeby nie dobic do 35 :no: a na poczatku mialam poprzeczke do 15kg :confused2::eek::eek::eek:

a ja dziś znów się ważyłam i ... 81kg:-):cool2:... No do porodu ważyłam 96, więc jestem bardzo zadowolona:tak:... 15kg w 10 dni:cool2:... Do końca roku mam nadzieję dojść do 70:cool2::-).... A potem jeszcze tylko 8 zostanie, ale to już na lajcie:tak::-):-p

Ja jak przyjechałam do porodu wazyłam 68kg, w dniu wypisu 62 kg czyli 8 kg zostało ( waga początkowa 54 kg)...może juz mniej bo 2 tyg po porodzie jestem..

reklama
a ja dziś znów się ważyłam i ... 81kg:-):cool2:... No do porodu ważyłam 96, więc jestem bardzo zadowolona:tak:... 15kg w 10 dni:cool2:... Do końca roku mam nadzieję dojść do 70:cool2::-).... A potem jeszcze tylko 8 zostanie, ale to już na lajcie:tak::-):-p

mamulica zazdroszcze Ci ze juz mozesz zrzucac te okropne kg...

dalabys przynajmniej jakies rady na przyszlosc. Co jesz i wogole? Zaczynam sie martwic ze u mnie bedzie o wiele gorzej... i powiem Ci ze juz mi nie jest tak wesolo jak ostatnio :-:)-:)-(

Do góry