reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

Mamulica jestem bardzo zla na Ciebie :wściekła/y::wściekła/y: jak moglas zostawic mnie sama z tymi kg ????? SZCZYT BEZCZELNOSCI hehehe :-D:-D:-D Anadri tez poszla w Twoje slady i teraz jestem sama jak ten paczek.... ale 11 kg w tydzien mnie pociesza :tak::tak: moze nie bedzie tak zle co????
klaudzia spokojnie nie jesteś sama ;-) jest nas więcej , ja mam 26kg na plusie , a 11 kg po jest mi bardzo na ręke (tak na dobry początek) :-)

reklama
Nie chce Was dolowac, ale od ostatniej wizyty (ktora byla 2 tygodnie temu) nie przytylam, a co lepsze, schudlam 1 kg!!! :-D A jem nadal tak samo, ale lekarz mowi ze to normalne, czasem sie tak zdarza i nie mam sie przejmowac :tak:

ja po tym jak ostatnio sie zawzylam i bylo 27+ darowala sobie dalsze wazenie....nie bede sie dolowac....

Klaudzia, nie przejmuj się - jesteśmy z Tobą:-D:-D:-D:-D..
Ja już nawet na wagę nie wchodzę..spodnie od dresu mnie cisną, więc to już masakra!!:wściekła/y::wściekła/y::-)..
Ale Mamulica mnie pocieszyła z tymi 11 kg w tydzień - fajnie, jak by u wszystkich tak to działało;-):-)

klaudzia spokojnie nie jesteś sama ;-) jest nas więcej , ja mam 26kg na plusie , a 11 kg po jest mi bardzo na ręke (tak na dobry początek) :-)

no więc i ja się przyznam... 27 kg na plusie... :sorry:

No to mi ulzylo ze nie jestem sama z tymi kg :dry::dry::dry: ale jak zobaczylam dziewczyne dzis w rozmowach w toku (brunetka chudziutka) po tym jak przytyla 30kg i teraz owszem jest szczupla ale ten brzuch.... no nie bede ukrywac- masakra poprostu.... i nie bardzo mi sie widzi miec taka obwisnieta skore... achh my kobiety zawsze musimy cierpiec najwiecej :tak::tak:

Klaudzia , pokornie proszę o wybaczenie!!!:-D:-D:-D A tak serio to o ile przed porodem jadłam jak dzika, o tyle po - wogóle nie mam apetytu:eek::szok: To mnie cieszy!!! Praktycznie żyję tylko na Kubusiach marchwiowo bananowych i soku jabłkowym!!! Inna sprawa,że boję się normalnego jedzenia, bo wtedy musiałabym robić kupki:sorry2::zawstydzona/y:, a po cesarce aż się boję konieczności parcia!!! Sory za realistyczny opis:sorry2:

no nie wiem co z tym wybaczeniem... zastanowie sie jeszcze hehehe:-D
mam nadzieje ze ja tez nie bede miec apetytu po ciazy.... a nie boisz sie tych kubusiow pic ze uczula malego???? bo ja bardzoooo kubusie lubie.. teraz mam po nich zgage ale chetnie wrocilabym do nich po ciazy :tak::-)

Nie chce Was dolowac, ale od ostatniej wizyty (ktora byla 2 tygodnie temu) nie przytylam, a co lepsze, schudlam 1 kg!!! :-D A jem nadal tak samo, ale lekarz mowi ze to normalne, czasem sie tak zdarza i nie mam sie przejmowac :tak:

noooo wogole nas nie zdolowalas.... :-D co tam.... ty chudniesz od ostatniej wizyty 1 kg a my tyjemy po 5kg.... wogole nie doluje taka wiaodosc...

klaudzia ja mogłabym mieć taki brzuch jak ta brunetka... skóra trochę wisiała jej ale była mega szczupła... najbardziej podobał się zdanie pani ekspert , która stwoerdziła, ze przytyć 30 kg to nie jest normalne:tak::eek: no cóż .... chyba pora się przebadać:-p

no coz...jestesmy nienormalne......:-p
najbardziej bylo mi szkoda tej dziewczyny co miala te rozstepy po chorobie bo nigdy takich wielkich jak ona miala nie widzialam....biedna....

elo, znów ja- Mamulico koopka po cc nie jest straszna:tak:
ja miałam 22 kg na plusie... zostało mi jeszcze 80 dkg:-) powolutku waga spada bez diety, powoli kończę karmić piersią,,, poradzicie sobie na pewno!!! powodzenia:-)

klaudzia ja mogłabym mieć taki brzuch jak ta brunetka... skóra trochę wisiała jej ale była mega szczupła... najbardziej podobał się zdanie pani ekspert , która stwoerdziła, ze przytyć 30 kg to nie jest normalne:tak::eek: no cóż .... chyba pora się przebadać:-p

wsumie wolalabym taki niz z tymi ogromnymi rozstepami... :tak: a co do pani "eskpert" to " NI MOM PYTAŃ".... wole byc nienormalna niz stwierdzic ze przytycie tyle jest nienormalne... to co my wszystkie chore jestesmy???? :dry::dry:

Najbardziej to mi sie podobal maz jednej z dziewczyn wypowiadajacych sie... Taki maz to podstawa!!!! :tak: i faktycznie powinien zalozyc szkole dla mezow heheh :-D

no coz...jestesmy nienormalne......:-p
najbardziej bylo mi szkoda tej dziewczyny co miala te rozstepy po chorobie bo nigdy takich wielkich jak ona miala nie widzialam....biedna....

:tak::tak::tak: zgadzam sie... bidulka... te nasze rozstepy to naprawde pryszcz patrzac na nia...

elo, znów ja- Mamulico koopka po cc nie jest straszna:tak:
ja miałam 22 kg na plusie... zostało mi jeszcze 80 dkg:-) powolutku waga spada bez diety, powoli kończę karmić piersią,,, poradzicie sobie na pewno!!! powodzenia:-)

no pieknie... da sie zrzucic... tylko ja myslalam ze moze udaloby sie troszku szybciej heheh :-D:-D:-D ach.... wymagajaca jestem:-D

reklama
Do góry