reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

ja tez tak do konca czerwca....daje sobie czas co by na wlasnym lubie po ludzku wygladac...zreszta za szybko tez nie dobrze chydnac bo wlasnie wtedy wieksze szanse, ze zostanie ci skora....

Ja tam nie mialam wyboru, bo karmienie piersia tak ze mnie zessalo, ze po 3 miesiacach od porodu bylam chudsza niz kiedykolwiek. I wchodzilam w spodnie, ktore teraz nie zmiescilyby sie nawet na jedna noge :-D ale tak jak szybko schudlam, tak szybko przybralam, jak tylko skonczylam karmienie.

reklama
Ja tam nie mialam wyboru, bo karmienie piersia tak ze mnie zessalo, ze po 3 miesiacach od porodu bylam chudsza niz kiedykolwiek. I wchodzilam w spodnie, ktore teraz nie zmiescilyby sie nawet na jedna noge :-D ale tak jak szybko schudlam, tak szybko przybralam, jak tylko skonczylam karmienie.
no wlasnie tez bardzo licze na to karmienie:tak:ale czytalam sobie kilka forum na ten temat i dziwczyny wypowiadaly sie, ze to roznie bywa jedne chudna jak ty a inne stoja w miejscu.....tak wiec trzeba czekac bo kazdy organizm inny....

Laski moje kochane z klubu wieloryba!!! Donoszę że mam już 14kg mniej - jestem 9 dni po cc!!! Chudnę póki co (odpukać ) w tempie ekspresowym!!!
Co do Kubusiów marchwiowych to piję po dwa dziennie i ani mnie ani małemu nic nie jest!!!

Ja odwieczny chudzielec z wagą 48 kg przy wzroście 158 ważę teraz 70kg!
Wczoraj kupowałam sobie biustonosz bo wszystko za małe - kiedyś 75 A było za duże a teraz kupiłam 85 B w sumie w 85 A bym się zmieściła ale wolę mnieć trochę luzu. Nadmienię, że wszytskie bluzeczki sprzed ciąży S a teraz L, spodnie gumki dla glizdy chyba oddam 15 letniej sąsiadce, bo nawet jeśli brzucha nie będę miała tyłek mi się nie zmieśći, tak samo jest z bluzkami-urosły mi ramiona i plecy hihihi. Ale pocieszające jest to co pisze mamulica :tak:

Laski moje kochane z klubu wieloryba!!! Donoszę że mam już 14kg mniej - jestem 9 dni po cc!!! Chudnę póki co (odpukać ) w tempie ekspresowym!!!
Co do Kubusiów marchwiowych to piję po dwa dziennie i ani mnie ani małemu nic nie jest!!!

A uwazaj, bo ja mialam zakaz picia kubusiow, bo zdaniem mojego pediatry bardzo obciazaja watrobe dziecka.

No to gratuluje... mam nadzieje ze mi tez tak latwo beda schodzic te kg :zawstydzona/y:

Klaudzia - a da się zmodyfikować temat tego wątku na np na "Waga w ciąży i po ciąży"? zeby nie mnożyć watków bez potrzeby :tak:

reklama
dzięki :-)
no więc się pochwalę, że przez chwilę ważyłam mniej niz przed ciążą, a teraz już przybrałam znów 2 kg... może to piersi ;-)albo opuchlizna na nogach :tak: albo cukier i biały chleb, bo po cukrzycy muszę jakoś odreagować:zawstydzona/y::eek::-D

Do góry