A
aga4444
Gość
a ja na wagę już nie staję bo po co się stresować:-):-):-):-)ale jak patrzę na brzuch to się zastanawiam czy już na jakąś operację nie zbierać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny moje kochane!!! Widze ze po mnie Klaudia objęła prowadzenie!!! Ja mam na tę chwilę 11kg mniej, ale jeszcze część opuchlizny nie zeszło... Lekarze mówią, ze jeszcze z 2tyg będzie schodzić woda
Klaudzia, nie przejmuj się - jesteśmy z Tobą..Mamulica jestem bardzo zla na Ciebie jak moglas zostawic mnie sama z tymi kg ????? SZCZYT BEZCZELNOSCI hehehe Anadri tez poszla w Twoje slady i teraz jestem sama jak ten paczek.... ale 11 kg w tydzien mnie pociesza moze nie bedzie tak zle co????
Klaudzia , pokornie proszę o wybaczenie!!! A tak serio to o ile przed porodem jadłam jak dzika, o tyle po - wogóle nie mam apetytu To mnie cieszy!!! Praktycznie żyję tylko na Kubusiach marchwiowo bananowych i soku jabłkowym!!! Inna sprawa,że boję się normalnego jedzenia, bo wtedy musiałabym robić kupki, a po cesarce aż się boję konieczności parcia!!! Sory za realistyczny opisMamulica jestem bardzo zla na Ciebie jak moglas zostawic mnie sama z tymi kg ????? SZCZYT BEZCZELNOSCI hehehe Anadri tez poszla w Twoje slady i teraz jestem sama jak ten paczek.... ale 11 kg w tydzien mnie pociesza moze nie bedzie tak zle co????
wiecie co nie miejsce zadnych rozstepow na sumieniu ... widziałam zajafke tego co ma byc jutro w rozmowach w toku nie przegapcie !!!!