reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Waga w ciąży i po ciąży...

a ja na wagę już nie staję bo po co się stresować:-):-):-):-)ale jak patrzę na brzuch to się zastanawiam czy już na jakąś operację nie zbierać

reklama
Dziewczyny moje kochane!!! Widze ze po mnie Klaudia objęła prowadzenie!!! Ja mam na tę chwilę 11kg mniej, ale jeszcze część opuchlizny nie zeszło... Lekarze mówią, ze jeszcze z 2tyg będzie schodzić woda

Mamulica jestem bardzo zla na Ciebie :wściekła/y::wściekła/y: jak moglas zostawic mnie sama z tymi kg ????? SZCZYT BEZCZELNOSCI hehehe :-D:-D:-D Anadri tez poszla w Twoje slady i teraz jestem sama jak ten paczek.... ale 11 kg w tydzien mnie pociesza :tak::tak: moze nie bedzie tak zle co????

Mamulica jestem bardzo zla na Ciebie :wściekła/y::wściekła/y: jak moglas zostawic mnie sama z tymi kg ????? SZCZYT BEZCZELNOSCI hehehe :-D:-D:-D Anadri tez poszla w Twoje slady i teraz jestem sama jak ten paczek.... ale 11 kg w tydzien mnie pociesza :tak::tak: moze nie bedzie tak zle co????
Klaudzia, nie przejmuj się - jesteśmy z Tobą:-D:-D:-D:-D..
Ja już nawet na wagę nie wchodzę..spodnie od dresu mnie cisną, więc to już masakra!!:wściekła/y::wściekła/y::-)..
Ale Mamulica mnie pocieszyła z tymi 11 kg w tydzień - fajnie, jak by u wszystkich tak to działało;-):-)

ja mam zamiar się zważyć za tydzień przed wizytą u gina i już się boje, bo ostatnio mam ciągle na coś ochotę i podjadam. Przez całą ciąże jakoś się nie przejadałam, tak teraz ciągle do lodówki zaglądam, no i wciągam jak odkurzacz czekoladę :((

Klaudzia , pokornie proszę o wybaczenie!!!:-D:-D:-D A tak serio to o ile przed porodem jadłam jak dzika, o tyle po - wogóle nie mam apetytu:eek::szok: To mnie cieszy!!! Praktycznie żyję tylko na Kubusiach marchwiowo bananowych i soku jabłkowym!!! Inna sprawa,że boję się normalnego jedzenia, bo wtedy musiałabym robić kupki:sorry2::zawstydzona/y:, a po cesarce aż się boję konieczności parcia!!! Sory za realistyczny opis:sorry2:

tez widzialam...ja zsie zle czuje, ze przytylam 27 kg w 9 miesiecy a tam ma byc dziwczyna co przytyla 25 w 2 tyg!!!!!!!!jakim cudem nie wiem...to w ogole fizycznie mozliwe...?

reklama
Jej, Mamulica, ja też chcę 11 zrzucić:) wróciłabym do wagi wyjściowej:)
A co do korzystania z toalety, to nie wiem, czy nie lepiej jednak po cesarce, niż z rozerwanym kroczem po porodzie sn.. Ja nawet chyba z siusianiem będę miała problem:eek::eek::eek:

Do góry